PRVI PUT U ISTORIJI SRPSKOG RIJALITIJA! Pobednik odnosi nagradu od 50.000 evra, a evo šta će DOBITI drugoplasirani zadrugar! VIDEO
Foto: Damir Dervišagić, Kurir, EPA-EFE/TANNEN MAURY

VELIOKI ŠEF DONEO ODLUKU

PRVI PUT U ISTORIJI SRPSKOG RIJALITIJA! Pobednik odnosi nagradu od 50.000 evra, a evo šta će DOBITI drugoplasirani zadrugar! VIDEO

Rijaliti -

Veliki šef je obradovao pojedine zadrugare pa im je omogućio da se čuju sa porodicama, ali tu nije bio kraj iznenađenjima.

Naime, voditeljka je pročitala još jedno pismo koje je poslao Veliki šef.

Zadruga
foto: Printscreen/Zadruga

"Dragi naši zadrugari,​ molimo vas za trenutak pažnje jer ono što sledi sasvim sigurno ne očekujete. Ono što ćete čuti u nastavku ovog pisma je jedna od važnijih informacija i ubeđeni smo da će vas sve jako zanimati. Uzimajući u obzir činjenicu da smo svi zajedno u Zadruzi 4 uspeli da oborimo sve rekorde , doneli smo veoma važnu odluku: Osim prve i glavne nagrade čija je vrednost neverovatnih 50.000 evra, želimo zvanično da vas obavestimo da smo srećni sto će ove godine druga nagrada takođe biti ogromna. Zadrugar koji osvoji drugo mesto dobiće, nećete verovati, fenomenalnu montažnu kuću. Pozdrav i mnogo sreće, Veliki šef", pisalo je u pismu.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:57

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track