I DALJE IMAM NAPADE PANIKE, BEŽIM OD LJUDI! Tara Simov iskreno o svom PSIHIČKOM STANJU nakon izlaska iz rijalitija! Ovo je ISTINA
Foto: Printscreen/Instagram

bez dlake na jeziku

I DALJE IMAM NAPADE PANIKE, BEŽIM OD LJUDI! Tara Simov iskreno o svom PSIHIČKOM STANJU nakon izlaska iz rijalitija! Ovo je ISTINA

Rijaliti -

Tara Simov diskvalifikovana je iz rijalitija "Zadruga" zbog agresivnog ponašanja.

Ona je mnogo puta u rijalitiju doživljavala nervne slomove, a sada je otkrila u kakvom je stanju.

Tara Simov
foto: Printscreen Paparaco Lov

- Bolje sam. Malo sam stala na noge. Krećem se. Okružila sam se pozitivnim, prijatnim ljudima i porodicom. Smirile su se strasti. Ne čitam te negativne komentare, a kad ih pročitam pozli mi - rekla je Tara i dodala da joj ipak treba vremena da se vrati u realnost.

- Prija mi ova promena. Prija mi vazduh, ljudi, iako bežim od ljudi. Ne izlazim ništa posebno po javnim mestima. Malo me hvata panika od previše ljudi jer nisam navikla jer sam dve godine "u televizoru". Treba mi vreme da se adaptiram - dodala je Simova.

- Bio je buran izlazak i sve je bilo burno. I dalje imam te nemire, te sitne napade panike, kovitla mi se u stomaku... - zaključila je ona u "deToxic".

Tara Simov
foto: Printscreen/Premijera

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:11

SANDRA AFRIKA U TANGAMA NA PLAŽI! Snimak pevečicine ZADNJICE zapalio društvene mreže, niko nije ostao RAZVNODUŠAN! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track