SMRADU LJUDSKI, KLOŠARČINO NAJVEĆA! Lepi Mića i Bora zaratili na KRV I NOŽ, pale teške uvrede i pshovke, Santana najavio TUŽBU!
Foto: Printscreen

haos

SMRADU LJUDSKI, KLOŠARČINO NAJVEĆA! Lepi Mića i Bora zaratili na KRV I NOŽ, pale teške uvrede i pshovke, Santana najavio TUŽBU!

Rijaliti -

Svađa Lepog Miće i Bore Santane započeta je još na raspodeli budžeta, a onda su nastavili da se opako čašćavaju najstrašnijim uvredama.

- Smradu ljudski onaj! Dragana može samo da ti po**ši ku*ac, ova smradina! Pi*ko, što nisi dao pare da vrati dug, smradu ljudski. Klošaru smrdljivi, ti ćeš nekoga da tužiš - urlikao je Lepi Mića.

Lepi MIća
foto: Printscreen

- Doveo tu ku**etine, a ja dovodim dvojicu da te ka*aju - dodao je Bora.

- Što joj para nisi dao klošačino! Ti si običan cirkuzant - upitao je Mića.

- Ka*ali su te u loži, zabranili ti ložu na stadionu, ti si najveći blam, ne daju ti da uđeš - nastavljao je Santana sa uvredama.

- Rekli smo da se nećemo pecati i opet se pecamo - rekla je Milica pokušavajući da smiri Boru.

Lepi MIća
foto: Printscreen

- Tri godine ga branim ovde, skačem za njega. Devojka na ulici bila, nazvao je kur**tinom, ne može da k*ra - rekao je Mića.

- Tužba - vikao je Bora sa praga Bele kuće.

- Uvek sam stajao iza tebe, smradu jedan. Ispao si pi*ka sada. Ti ćeš nekoga da tužiš za njen loš izbor prijatelja? Ne ostavlja se svakome radnja - urlao je Mića.

- Sa tobom ne može na kraj da se izađe - odustajao je Bora od svađe.

- Ko ti najstrašnije vređa devojku tad ćutiš kao pi*ka, puštaš sinoć, kaži ako treba da kažeš, pa pogini za svoju devojku, tako rade pravi muškarci - nastavio je Mića.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

01:06

ATRAKTIVNA ŽENA DARKA MILIČIĆA NAPRAVILA ŠOU U TERETANI: Zorana se pohvalila savršeno izvajanom figurom! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track