Najnovije vesti

ĐEDOVIĆ IZNEO NOVE DETALJE O TARI SIMOV! Marko razvezao jezik: Gledao sam je kao ASOCIJALNO KUČE! Istina je da tuče svoju MAJKU!
Foto: Printscreen

KLUPKO SE RAZMOTAVA

ĐEDOVIĆ IZNEO NOVE DETALJE O TARI SIMOV! Marko razvezao jezik: Gledao sam je kao ASOCIJALNO KUČE! Istina je da tuče svoju MAJKU!

Rijaliti
19:09h

Zadrugari su imali priliku da pogledaju snimak kako Stefan Karić i Nenad Aleksić Ša ogovaraju Nadicu Zeljković, a onda je Marko Đedović ustao i izneo nove detalje o Tari Simov.

- Bolje mene da je psovao, nego što je rekao da će reći sve za svoje roditelje. Dobro Stefan je rekao šatro plače. Kad se budu ostvarili neka pričaju jel šstro ili ne. Ne moraju muškarci da plaču nad Kijinom sudbinom. Ona je uvek bila uspešna - prokomentarisala je Nadica.

- Kad sam rekao da se Kija i Ivana druže kakvo je to udaranje na majčinstvo? Nisam spominjao ni ćerku ni ništa - dobacio je Ša.

- Zbog čega bi ti plakala ako se druže i ako je Kija podrška Ivani - pitao je Karić.

- Zato što znam kakve reči joj upućuje i kako će da je podigne sa dna. Zna kako sam ja tešila moje dete. Plakao je ceo Balkan, a ne ja. Moram da se obratim maloj Jovani, što sam ja nesrećna? - dodala je Nadica.

- Zato što tako komentarišete - odbrusila je misica.

- Bila bi srećnije da nisi igrala rijaliti i da nisi pravila priče sa Vladimirom i Anđelom - odgovorila je Nadica.

- Jovana je zaludela Karića, napda Nadicu iz ličnih frustracija - prokomentarisala je Miljana.

- Ja znam tu istu Kiju pre nego što je ušla ovde! Svi je znate je l'? Ne daj bože da neko tako teši Ivanu - odbrusio je Stefan.

Stefan Karić, Tara Simov
foto: Printscreen/Instagram

- Sve što je Stefan rekao neka iznese sve što hoće! Ona sa njima ima drugarske ili intimne odnose. Meni recite u oči šta imate, ono što imate sa Kijom rešite sa njom - objasnila je Nadica.

- Rekao si da ste Stefan i ti najnormlaniji, ne možetre da se poredite. Stefane je li ti smatraš da ste u istom košu? - upitala je Jelena.

- U ovom košu ne možemo da budemo - odgovorio je Karić.

- Taru sam gledao kao asocijalno kuče, bilo mi je žao. Njena majka me je zvala, posle je obrisala njen broj iz telefona, zato nisu pričale dva meseca. Žena je rekla da je Zorica ovde rekla istinu, onda su Zoricu napravili ludom, onda je Đoleta iznabadala zbog iste stvari. Meni je Mira, njena majka, rekla da je stvar koju je Zorica rekla apsolutna istina - da ju je Tara tukla i da je Tara vrlo često tuče kada dođe u stanju delimične uračunljivosti - rekao je Đedović.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

OLIVERA BALAŠEVIĆ O NENAKNADIVOM GUBITKU: BORIMO SE TEŠKO, ALI HRABRO! Ponosna sam na svoju decu kako se nose sa bolom
02:56

OLIVERA BALAŠEVIĆ O NENAKNADIVOM GUBITKU: BORIMO SE TEŠKO, ALI HRABRO! Ponosna sam na svoju decu kako se nose sa bolom

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja