Najnovije vesti

NISAM LOŠ ČOVEK! Maja se umiljavala Janjušu posle HAOSA, obećavala da će se PROMENITI, on ODBRUSIO: Sramota me je da te VOLIM!
Foto: Printscreen/Zadruga

POKLEKLA

NISAM LOŠ ČOVEK! Maja se umiljavala Janjušu posle HAOSA, obećavala da će se PROMENITI, on ODBRUSIO: Sramota me je da te VOLIM!

Rijaliti

Maja Marinković i Janjuš su se našli posle još jednog haosa koji su napravili u Beloj kući. Ispred radionice su porazgovarali o njenom ponašanju, a ona mu je obećavala da će se smiriti, u šta Janjuš nije verovao.

- Majo, nećeš se smiriti, moraš da ideš da se lečiš. Moraš da ideš da se smiriš. Ja ne mogu više da ti pomažem, ispadam majmun - govorio je Janjuš.

- Neću više - pričala je Maja.

- Razveo sam se zbog tebe, sj*bao sve, a ti me maltretiraš - zamerao je on.

- Izvini. Teško podnosim sve ovo, ne znam šta mi je. Trudim se, ali mi nije dobro - pravdala se ona.

- Ja znam da ti nije dobro, zato ti i popuštam - govorio je Janjuš.

- Samo sam loše emotivno, u takvoj sam fazi. Nisam glupa, nisam loš čovek, samo takav trenutak u životu imam. Ne lažem, takva mi je faza - pričala je Maja.

- Ti sve što ustaneš lažeš - pričao je on.

- Samo kad me iznerviraš i ne lažem sve - govorila je ona.

- Sramota me je da te volim. Ja imam ozbiljan problem, ne mogu da te kažem, ne zamaraj mi mozak više, idi, izvinjavala si mi se milijardu puta - priznao je košarkaš.

- Promeniću se, ne znam kako - govorila je ona.

- Isto ovako si mi i napolju radila - nastavio je on.

A što sad hoćeš na mene da svališ? Evo, smiriću se, obećavam, videćeš! Sad ću da odem, da treniram, da operem suđe, svu energiju da potrošim da ne bih pravila haos, ti idi druži se sa muškarcima - pričala je Maja.

Nemoj ti meni da pričaš šta da radim. Samo me ne diraj, ja tvoje šlagere ne mogu da slušam - sklonio ju je Janjuš od sebe.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

CRNA HRONIKA 07.06.2021.
21:37

CRNA HRONIKA 07.06.2021.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja