MARŠ, BUDALETINO! UŠLA SI OVDE PREKO MOG IMENA: Ša skočio na Jelenu Batos, kaje se što ju je ikad POLJUBIO, tera je od sebe! VIDEO
Foto: Printscreen

BESAN

MARŠ, BUDALETINO! UŠLA SI OVDE PREKO MOG IMENA: Ša skočio na Jelenu Batos, kaje se što ju je ikad POLJUBIO, tera je od sebe! VIDEO

Rijaliti -

Naredni klip prikazan u rijalitiju tokom emisije pokazao je Jelenu Batos i Marka Đedovića, koji komentarišu Nenada Aleksića Ša i ismevaju ga.

Jelena je odmah počela da se pravda.

Jelena Batos
foto: Printscreen

"Ja sam rekla da ne želim da budem na smešnim klipovima, to je bilo njegov račun, a ne na Tarin", rekla je Jelena.

"Marš u onu selendru, Tara je pokidala sa mnom na Zadrugoviziji! Došla je da se izdr*ava ovde, to nabij sebi u du*e! Više ne mogu da trpim ovu osobu! Beži od mene, teraj se od mene! Neću više reč progovoriti sa njom! Najveće kajanje mi je što sam je poljubio!", besneo je Ša.

"E, ako ovako pričaš sa mnom, e, sada ćemo se igrati! Ja sam još uvek čovek!", govorila je Jelena.

"Ma, marš u pi*ku materinu, što si došla ovde, došla si preko mene i mog imena! Pun mi je ku*ac, svaki dan me opseda i pi*a po Tari i meni. Ne možeš da je spominješ!", urlao je Nenad.

"O tvojim prevarama se zna vani, to nisam ja iznela prva. Sandra i Đedović su ti prijatelji, a ni oni ti ne govore ono što želiš da čuješ", objašnjavala je Jelena.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja