SVI SU PRIČALI DA JE TARA BILA SA NJIM, A ON SE SADA OGLASIO! Bivši zadrugar poslao PORUKU Simovoj, ona odmah spomenula TUŽBE
Foto: Ata Image

isplivala prepiska

SVI SU PRIČALI DA JE TARA BILA SA NJIM, A ON SE SADA OGLASIO! Bivši zadrugar poslao PORUKU Simovoj, ona odmah spomenula TUŽBE

Rijaliti -

Tara Simov nakon diskvalifikacija iz Zadruge redovno prati dešavanja u Beloj kući i neretko komentariše aktuelne situacije.

Otkako je napustila Zadrugu, mnogi cimeri okrenuli su joj leđa i počeli da govore Nenad Aleksiću Ša protiv Tare. Jedan od njih je i Marko Đedović sa kojim je duže vreme u žestokom ratu.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Marko Đedović
foto: Printscreen/Zadruga, Printscreen, Nemanja Nikolić

Između ostalih optužbi, Marko tvrdi da je Tara bila u vezi sa Filipom Mijatovim i da mu je to otkrila Aleksandra Nikolić. Ovog puta je Filip Mijatov odlučio da podrži Taru i da joj pruži podršku protiv, kako oboje tvrde, kleveta.

Simova je na Instagramu objavila skrinšot prepiske sa bivšim zadrugarom.

- Onom Đedoviću, bude li rekao još jednom da smo ti i ja nešto imali, čašu o glavi da razbiješ... I slobodno im reci tamo da sam bio sa onom koja je izmsilila i rekla da sam sa tobom nešto imao... Imaj prijatno veče i svu ti sreću zelim. Toliko - napisao je Mijatov, a Tara mu je odgovorila:

- Znači hvala ti do neba. Tuženi su svi. Bez brige, ali sram ih bilo - napisala je diskvalifikovana.

Tara Simov
foto: Printscreen

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:09

CECA ODUVALA SVEĆICE SA RASKOŠNE TORTE I ZAMISLILA ŽELJU: Dečko Bogdan sve vreme pored nje, slavi se do ZORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track