TARA SE NIJE POJAVILA NA ROČIŠTU! Bivša zadrugarka tužila SIMOVU zbog NASILJA, otkrila da li i dalje traje ljubav iz rijalitija!
Foto: Printscreen Pink, Printscreen/ Instagram

NE ODUSTAJE

TARA SE NIJE POJAVILA NA ROČIŠTU! Bivša zadrugarka tužila SIMOVU zbog NASILJA, otkrila da li i dalje traje ljubav iz rijalitija!

Rijaliti -

Dragana Mitrović napustila je Zadrugu pre nekoliko dana, a sada je za medije otkrila da li je nastavila vezu sa Stefanom Šebezom, sa kim se od bivših cimera čuje i kako napreduje sudski proces sa Tarom Simov:

Dragana Mitrović
foto: Printscreen

- Ne pravi mi društvo Šebez, ja sam kod sestre u Mitrovici. S njim sam se baš juče čula, znam da je juče otišao za Austriju, tako da ne, ne, nismo zajedno, daleko bilo. On je mene sačekao u studiju, otišli smo samo na doručak, bila je i moja sestra. Sve je bilo normalno, posle smo se normlano i razišli, tako da nismo ni bili sami nikako. Iznenadio me je svojim dolaskom u studio, ispunio je svoje obećanje i hvala mu - otkriva Dragana i priznaje kako provodi prve dane van rijalitija:

Stefan Šebez, Dragana Mitrović
foto: Printscreen

- Uglavnom otkad sam izašla vreme provodim u Mitrovici na plaži, idem do Novog Sada u provod. Iskreno, otkad sam izašla iz ''Zadruge'' više mi pišu žene, nego muškarci. Ima ih iz Slovenije, Švedske, Bosne, uglavnom mi pišu da sam im bila favorit... Malo sam se ćak i začudila da sam imala toliku podršku. Bilo mi je u početku neprijatno da mi pišu, najbitnije mi je da imaju lepe reči za mene - rekla je bivša zadrugarka i otkrila sa ocem koje zadrugarke se najpre čula.

- Čula sam se sa Takijem, Maju sam stvarno zavolela unutra, on je njen otac, brine za nju, rekla sam mu svoje mišljenje o svemu i naravno kakvu bi Maja haljinu volela da nosi na finalu. Uglavnom sam se čula sa starim zadrugarima - sa Majom Alenovom, malom Reom, Ninom... - rekla je Dragana i otkrila šta se dešava sa tužbom koju je njena porodica podnela u njeno ime protiv Tare Simov.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša
foto: Printscreen

- Ja sam tužila Taru, ali se ona nije pojavila na ročištu, svi su videli snimak, moji roditelji su bili jako uplašeni zbog njegovog ponašanja i podneli su tužbu u moje ime. Videćemo da li će se pojaviti na sledećem ročištu i kako će to izgledati - rekla je bivša zadrugarka.

Dragana Mitrović
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track