POBEDNIKA ČEKA NAGRADA OD 50.000 €, A EVO ŠTA JE SA OSTALIM HONORARIMA! Stiglo pismo u Belu kuću: Radili ste sve i SVAŠTA! VIDEO
Foto: Printscreen

rijaliti

POBEDNIKA ČEKA NAGRADA OD 50.000 €, A EVO ŠTA JE SA OSTALIM HONORARIMA! Stiglo pismo u Belu kuću: Radili ste sve i SVAŠTA! VIDEO

Rijaliti -

Produkcija Zadruge poslala pismo učesnicima rijalitija koje se tiče honorara.

U subotu će biti poznato ime pobednika četvrte sezone Pinkovog rijalitija, ali i otkriveno ko uzima novčanu nagradu u vrednosti od 50.000 evra, ali i ko od njih osvaja montažnu kuću.

Danas je produkcija u Zadrugu poslala i pismo kojim je otkrila šta se dešava i sa isplatom honorara učesnika.

Zadruga
foto: Printscreen

"Dragi zadrugari, juče je na račune svih zadrugara koji su učestvovali uplaćeno 50 odsto honorara. Iako je ugovorni rok tek za dva meseca, i ove godine smo želeli ovim gestom da ukažemo zahvalnost svima. Bilo je svega i svačega. S obzirom na to da ste obavezni da prisustvujete u emsijama "Narod pita" koje se emituju celog leta, druga polovina honorara biće vam uplaćena kada se emisije završe, što će svakako biti u ugovornom roku. Pozdrav, Veliki šef", pisalo je u pismu koje je pročitala Milica Kemez, ovonedeljni vođa.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:29

ANI NIKOLIĆ NA NASTUPU POPUSTILE KOČNICE: Pevačica sela nasred bine u MINI haljini, publici POKAZALA gaćice i nameštala DEKOLTE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track