ALEKS NIKOLIĆ OTVORENO O SUSRETU SA MAJKOM SLOVENKOM! Nakon svih skandala u RIJALITIJU otkrila šta joj je rekla, oplela i po Tari
Foto: Nemanja Nikolić

ISKRENA

ALEKS NIKOLIĆ OTVORENO O SUSRETU SA MAJKOM SLOVENKOM! Nakon svih skandala u RIJALITIJU otkrila šta joj je rekla, oplela i po Tari

Rijaliti -

Aleksandra Nikolić se pojavila na žurki na velelepnom imanju sa osmehom na licu. Bivša zadrugarka nije krila oduševljenje što je osvojila visoko 8. mesto, pa nam je pored toga otkrila i kako je protekao susret sa majkom, ali i o odnosima sa zadrugarima.

Zadruga, žurka
foto: Nemanja Nikolić

- Moram reći da se osećam fenomenalno, i mnogo mi je drago što sam ovde. Ja sam smatrala da ću ispasti u drugom, trećem mesecu, ali mi je drago što sam bila 8. to je visok plasman, i drago mi je zbog Nadice - rekla je Aleks.

- Nakon susreta sa majkom, ona je meni rekla da me voli, zamera mi neke stvari, ali ja sam njena ćerka i ona je uvek uz mene - dodala je Aleks o svojoj majci.

- Ja se kajem što sam ljudima dala za pravo da pričaju stavri o meni koje se njih ne tiču, ali sada sam ja okej.

- Moram da kažem da sam ja Maji rekla da treba da bude na strani oca, i drago mi je što me je na neki način poslušala. Takođe smatram da oni koji su pričali da ja igram rijaliti, pa oni su ispali pre mene. Za Taru i Ša nemam komentari. Razočarao me je, sve vreme je pričao da voli Ivanu, ali onda da izađe i da se poljubi sa Tarom, to je dno dna - kometarisla je Aleks Taru i Ša.

- Što se tiče mog i Matorinog odnosa, to je prijateljstvo, a Matoroj se sviđaju mnoge devojke tako da to nije strano. Popričaćemo ona i ja - ispičala je Aleks o odnosu sa bivšom zadrugarkom.

Zadruga, žurka
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

Bonus video:

00:04

LUNA IZVELA ĆERKICU U GRAD! Đoganijeva se UTEGLA u crnu haljinicu, uzela Miju u NARUČJE i pokazala kako UŽIVAJU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track