ANA KORAĆ JE MAJINA NOĆNA MORA: Janjuš se BIVŠOJ brutalno sveti, izveo neprežaljenu ljubav na večeru, Marinkovićeva će da PUKNE
Foto: Nemanja Nikolić, Instagram

haos

ANA KORAĆ JE MAJINA NOĆNA MORA: Janjuš se BIVŠOJ brutalno sveti, izveo neprežaljenu ljubav na večeru, Marinkovićeva će da PUKNE

Rijaliti -

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš stavili su tačku sa svoju vezu odmah nakon završetka "Zadruge 4", a mnogi nisu verovali da je to konačan kraj, već da se par i dalje krišom viđa.

Međutim, čini se da je sada situacija drugačija i da je Janjuš zaista nastavio dalje, a njegov potez veoma će zaboleti Marinkovićevu.

Naime, Janjuš se našao u društvu svoje prve rijaliti ljubavi Ane Korać, u jednom restoranu, a sve je zabeležio njen prijatelj, pa objavio na svom Instagram profilu tagujući oboje. On ih je označio u objavi i time svima stavio do znanja da Janjuša više ne interesuje šta će mu reći bivša devojka, pa se sada redovno viđa i sa njenom najvećom rivalkom.

Podsetimo, Janjuš je naglasio da očekuje susret sa jednom devojkom, a sada je svima jasno da je sve vreme aludirao na Anu.

Ana Korać, Janjuš
foto: Pritnscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

07:39

OSTAO SAM SA NJOM ZBOG 500.000 €, SAD ĆU DA TRAŽIM ZABRANU PRILASKA: Posle skandala sa Takijem, Janjuš ni u ludilu neće sa Majom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track