PINK UKIDA RIJALITIJE? OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 5: To će biti POSLEDNJA SEZONA, stiže i Miki, a imaće odlično društvo!
Foto: Printscreen, Damir Dervišagić

OTKRIVENO

PINK UKIDA RIJALITIJE? OTKRIVENA NAJVEĆA TAJNA ZADRUGE 5: To će biti POSLEDNJA SEZONA, stiže i Miki, a imaće odlično društvo!

Rijaliti -

Vlasnik Pinka, Željko Mitrović, danas je na svom Instagram nalogu objavio nove informacije o narednoj sezoni rijalitija "Zadruga" i otkrio da će čuveni pčelar iz Kupinova, Miki Đuričić, ponovo biti deo njegovog projekta.

Željko Mitrović
foto: Luka Šarac

- Evo ga Miki ponovo na mom kanabetu, potpisuje ugovor za "Zadrugu 5". Verovatno će "Zadruga 5" biti poslednja "Zadruga," a možda i poslednji rijaliti na televiziji Pink. To je razlog zašto će polovina takmičara biti najuspešniji učesnici iz prethodnih sezona - naveo je Mitrović uz fotografiju.

Da podsetimo, Miki Đuričić bio je učesnik svih sezona rijalitija "Zadruga". On je iz poslednje sezone diskvalifikovan zbog toga što je nasrnuo na Vladimira Tomovića. Iako se činilo da se Miki smirio od kako je dobio ćerkicu Dunju, te da ga rijalitiji više ne interesuju, izgleda da je on odlučio da opet uđe i na taj način zaradi pare za svoju porodicu.

Pored Mikija, Saška Karan otkrila je da i ona ulazi u "Zadrugu 5", a spisak svih učesnika očekuje nas uskoro, s obzirom na to da se šuška da nova sezona sezona počinje, kao i ostale, tradicionalno, 6.septembra.

Miki Đuričić
foto: Printscreen

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:12

PRVO PUTOVANJE LUNE I MARKA SA MALOM MIJOM! Pokazali kako uživaju na Kopaoniku, Miljković uzeo ĆERKICU U NARUČJE, prava IDILA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track