JAVILA SE UŽIČANKA I NAPRAVILA HAOS UŽIVO! Pobednica Nikad nije kasno ŠOKIRALA ponašanjem, masno psovala i vređala sve u studiju
Foto: Pritnscreen

Erićka sve iznenadila

JAVILA SE UŽIČANKA I NAPRAVILA HAOS UŽIVO! Pobednica Nikad nije kasno ŠOKIRALA ponašanjem, masno psovala i vređala sve u studiju

Rijaliti -

Zorica Erić, pobednica Nikad nije kasno, i Mišel Gvozdenović svađali su se pred kamerama i gledaocima, a u jednom trenutku uključila se gledateljka Vesna iz Zaječara.

- Pozdrav za vaše goste. Zorice, ti jesi u pravu. Mišel, ovo što tvoja porodica radi, to kalja tvoj obraz. Ovo nasilje, to je čisto kaljanje - rekla je gospođa.

- Slušajte, ja to ne gledam tako. Čak i da se desilo, ja za to ne znam, ništa još nije dokazano, sud će o tome odlučiti - dodao je Mišel.

- Kako, bre, lažeš tako, kažeš ne znaš ništa, a on kad je pobegao ti si je zvao i pitao gde je? Kako, bre, tako mlatiš ovaj narod? - vikala je Zorica.

- Da li sam rekla bilo šta ružno? Da li sam rekla na ulasku da je buzdovan? - pitala je pevačica.

- Ne, zaista ja to nisam čula! - odgovorila je gledateljka.

- Tvoji roditelji su se mešali, videli smo i na finalu. Nisam verovala Miljani Kulić za one batine, ali sada već sumnjam. Da nije bilo Miljane, ne bi bio tu gde jesi, iskreno jesi bio poznat, ali ne bi bio tu gde si sad. Ona te je uzdigla, isto kao Lepi Mića, jedino ga znam iz rijalitija. Ti stvarno lepo pevaš, ali i Zorica lepo peva, ne bi pobedila da nije tako! - govorila je Vesna.

Zorica Erić
foto: Pritnscreen

- I ja sam to rekao, zasluženo je pobedila - odgovorio je pevač.

- Volela bih, da se neko realan javi i da sagleda lepo sve. Ne znam šta ovaj čovek hoće više od mene, slušam gluposti celo veče. Šta koga boli uvo da li mene moj muž dobro j**e, kakve su to budale što se javljaju - odgovorila je pevačica.

- Što se ti nerviraš sad, ako si ti zadovoljna svojim životom, šta je problem? - pitao je Gvozdenović.

- Ne može, bre, niko da me to pita na nacionalnoj televiziji - vikala je Erićeva, a onda se uključila i jedna Užičanka.

- Dobro veče, Užičanka ovde. Želim da pozdravim ovog divnog čoveka, divnog momka. Šta te briga za ove gluposti, ne slušaj ništa - rekla je gospođa.

- Slušaj me, matora babuskero, j**em ti m**er, j**i bre g**na, jel si čula? Na***i se k**ca! - iznela je pevačica niz uvreda.

- Na***ila sam se ja odavno pa sam odlučila da nazovem - rekla je gospođa i nasmejala sve u studiju.

- Neću da budem nekulturna zbog ovog divnog dečka zaista. Gledala sam te kad si pevala, nisi mi bila iritantna, ali posle ulaska u Zadrugu sam se pokajala - govorila je gledateljka.

- Na***em ti se majke, j**em ti mater u p***u - ubacila je Zorica.

- Treba tu decu vaspitati, nije im lako da slušaju svoju majku kako je sve moguće polne organe spomenula redom - nastavila je gledateljka.

- Ja volim ove babe što se nisu je****le po kukuruzu, što su moralne, ne s**i baba leba ti, idi spavaj - vikala je Zorica.

- Ja sam se vala naspavala. Šta si doveo ove krševe ovde - dobacila je na kraju gledateljka.

Bonus video:

00:26

ĆERKI DARIJI PROSLAVIO 1. ROĐENDAN U LUKS ODMARALIŠTU: Troicki za mezimicu spremio GALA žurku, Nole i Janko glavni gosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track