PONUĐENO JOJ BOGATSTVO DA ZAVEDE I SNIMI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sad ulazi u Zadrugu 5, ali svi gledaju u njenu s**** MAJKU!
Foto: Pritnscreen/Instagram

kao da su sestre

PONUĐENO JOJ BOGATSTVO DA ZAVEDE I SNIMI NOVAKA ĐOKOVIĆA: Sad ulazi u Zadrugu 5, ali svi gledaju u njenu s**** MAJKU!

Rijaliti -

Natalija Šćekić je podigla veliku medijsku prašinu i pre nego što je ušla u petu sezonu rijaliti šou-programa "Zadruga".

Ona je, podsetimo, obelodanila da joj je svojevremeno navodno ponuđeno "pravo bogatstvo" da zavede i tajno snimi tenisera Novaka Đokovića.

Nataliju, osim toga, prate i priče da je navodno finansija dobrostojeći sponzor, što je ona, u intervjuu datom nakon snimanjapriloga koji će biti emitovan pred njen odlazak na imanje u Šimanovcima, uz isticanje da sve skupe stvari koje nosi zapravo pozajmljuje od majke.

"Imam 20 godina i rođena sam u Nišu, ali od pete godine živim u Beogradu, svi misle da sam manekenka, ali sam medicinska sestra. Volim izazove, zato ulazim", rekla je Natalija koju su odmah pitali otkud joj skupocene stvari koje nosi.

"Stvari su sve mamine. Sponzora nemam. Ljubavni status je komplikovan, jako, postoji jedan dečko. Ne možete od mene očekivati oženjenog, taj dečko nije javna ličnost", kaže ona.

Pored same Šćekićeve, veliku pažnju na društvenim mrežama izaziva upravo i njena majka, koja ima zavidan broj pratilaca na Instagramu, a ispod zajedničkih fotografija pretežno je moguće pročitati komentare tipa "jeste li vi majka i ćerka ili ste sestre?".

kurir.rs

Bonus video:

Bonus video:

04:39

OTKRIĆU PRAVU ISTINU O NOVAKU ĐOKOVIĆU! Šuškalo se da je Natalija imala AFERU sa teniserom, a sad ulazi u Zadrugu 5 da prizna SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track