LAŽE KAO PAS KAD PRIČA O ROBIJI, KRIMOSI SU SE SPRDALI SA NJIM! Golubovićev cimer iz ZATVORA ulazi u Zadrugu 5, sad razvezao jezik
Foto: Nikola Anđić, Printscreen/Pink

raskrinkao ga je

LAŽE KAO PAS KAD PRIČA O ROBIJI, KRIMOSI SU SE SPRDALI SA NJIM! Golubovićev cimer iz ZATVORA ulazi u Zadrugu 5, sad razvezao jezik

Rijaliti -

Novi učesnik Zadruge Aleksandar Bogunović Zver, bivši je robijaš, a zatvorsku kaznu izdržavao je u trenutku kad i Kristijan Golubović.

Kristijan Golubović, Aleksandar Bogunović
foto: Nikola Anđić, Printscreen/Pink TV

On je otkrio da je robijao u istom zatvoru s Kristijanom Golubovićem, kojeg je nazvao patološkim lažovom, jer je "izmislio da je u ćelijama davio i maltretirao druge zatvorenike".

"Kristijan laže kao pas kada priča o zatvorskim dešavanjima. Bio sam s njim u istom zatvoru, on se kretao uvek s jednom ekipom ljudi, tako da tu nije bilo nikakvog maltretiranja i davljenja drugih zatvorenika s njegove strane, kako je on objašnjavao u Zadruzi. Bio sam u petoj zgradi, on u sedmoj, to je razlika od 30 metara. Glupo je da toliko izmišlja, pravi krimosi se sprdaju s njegovim džiberskim forama", rekao je Bogunović i nastavio:

Aleksandar Bogunović, Zadruga 5
foto: Nikola Anđić

"U zatvoru se zna ko šta radi i kako, sve priče se znaju, a imam i drugare koji su robijali s njim. Pričao je da su pokušali da ubiju jednog čoveka, da su ga maltretirali i slično, to nema veze sa istinom. Zatvorenici se ne mešaju i ne sastaju, sem ako su u pitanju ljudi iz njegove ćelije, a svoje sigurno nije maltretirao".

Budući učesnik Zadruge dodaje i da ga je "sramota svega što je čuo od Golubovića".

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Pink

"On meni ne može da prodaje te priče jer sam bio tamo. Narod ne zna, pa misli da je istina sve što kaže", rekao je Zverka i otkrio zbog čega je on bio pritvoren:

"Nisam robijao zbog teških prekršaja, završio sam u zatvoru jer sam krao da bih imao za lagodan život. Družio sam se sa problematičnom ekipom, uhvaćen sam s pogrešnim ljudima i na pogrešnom mestu i platio sam cenu. Znao sam šta me čeka, skoro tri godine sam robijao, služio sam kaznu u Pančevu i Zabeli i već dve i po godine sam na slobodi".

Aleksandar Bogunović, Zadruga 5
foto: Nikola Anđić

Kurir.rs/I.B/Republika

Bonus video:

00:15

KRISTIJAN I KRISTINA NERAZDVOJNI! Pevačica se TOP sredila, Golubović ne zaostaje, a evo gde su GOLUPČIĆI otputovali! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track