SPREMAN SAM ZA KONFLIKT SA TOMOVIĆEM! Mensur razvezao jezik pred Zadrugu, objasnio u kakvom je odnosu sa Minom i Majom Marinković!
Foto: Nemanja Nikolić, Sonja Spasić

konflikta

SPREMAN SAM ZA KONFLIKT SA TOMOVIĆEM! Mensur razvezao jezik pred Zadrugu, objasnio u kakvom je odnosu sa Minom i Majom Marinković!

Rijaliti -

Mensur Ajdarpašić, kojeg je publika već imala prilike da gleda u rijalitiju, ponovo će se naći u Beloj kući.

On je nakon obavljenog sistematskog pregleda pred ulazak u Belu kuću progovorio o svim temama, kao i o svom ponovnom boravku na velelepnom imanju.

- Odlično se osećam. Bili smo sinoć u jednom gradskom klubu, bilo je dosta devojaka. Bilo je nešto, ali ne mogu da kažem. Zamisli kad bih to pričao, kakav bih džentlmen bio, to je bila samo kombinacija. U Zadrugu ulazim slobodan - prokomentarisao je Mensur svoj rođendan, a onda progovorio o ulasku novih zadrugarki.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Instagram

- Nisam ispratio ulazak ostalih devojaka u Zadrugu. Zapravo, nisu još ušle da bih ispratio, ali čuo sam da ulaze dobre i kvalitetne. Video sam Denis, ništa specijalno, ništa što nije viđeno do sada - rekao je Mensur, pa se osvrnuo na bivše cimerke sa kojima će ponovo provoditi dane na imanju u Šimanovcima.

- Svi su dobrodošli. Sa Minom nemam nikakav odnos. Sa Matejom sam se sreo i u korektnim smo odnosima. Sa Majom Marinković se nisam čuo od našeg poslednjeg susreta u Budvi, nije bila na mom rođendanu, ali mi je čestitala - rekao je Mensur i prokomentarisao i potencijalni ulazak Vladimira Tomovića, a kojim je u konfliktu odranije.

Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen/Instagram

- Gledaćemo se. Ukoliko dođe do konflikta, ja sam tu. Bitno mi je da ja ispunim svoju normu da pobedim sebe i da dođem po novac koji sam dogovorio - izjavio je Ajdarpašić.

Mensur Ajdarpašić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B/Pink.rs

Bonus video:

01:14

RIBLJA ČORBA NA TAŠU! Koncert u čast osnivača benda MIŠE ALEKSIĆA: Mina Aleksić Mišina ćerka: Tata,srećan ti rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track