GLEDAM I NE VERUJEM! ERMINA PRIMETILA MOMENAT IZ RIJALITIJA: Karića je pohvalila, a Janjuš i Mensur su joj izazvali BES! (FOTO)
Foto: Nemanja Nikolić

EVO ŠTA JE U PITANJU

GLEDAM I NE VERUJEM! ERMINA PRIMETILA MOMENAT IZ RIJALITIJA: Karića je pohvalila, a Janjuš i Mensur su joj izazvali BES! (FOTO)

Rijaliti -

Ermina Pašović, bivša zadrugarka, nije se uselila u nedelju u Belu kuću, u sklopu nove sezone, ali i dalje sva dešavanja iz rijalitija pomno prati.

Sada je sa pratiocima na Instagramu podelila situaciju koja joj je privukla pažnju, a posebno se osvrnula na Janjuša, Mensura Ajdarpašića i Stefana Karića kojeg je, na iznenađenje mnogih, pohvalila.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Pink

"Gledam... Sede Janjuš i Mensur, jedu... Niko ne nudi Limenog! Dolazi Karić, sipa Mensuru koka-kolu i pita Limenog hoće li i on... Pritom, Karić maže eurokrem i pita Limenog da li i on želi", započela je Ermina, pa nastavila:

"Svaka čast Kariću na nesebičnosti! Još pogotovo kada je učesnik stariji i možda nije baš sposoban kao ovi mladi da se izbore za hranu. Majke mi, gledam i ne verujem, da niko Limenog ničim ne ponudi, osim Karića" zaključila je Ermina, a kako li će Osman, Stefanov otac, reagovati na ove reči, ostaje da vidimo.

Ermina Pašović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:32

SLOVENAČKA MISICA FURA SVOJ FAZON: Deniz GOLE G**E došla da potpiše ugovor za Zadrugu 5, sve oči bile uprte u nju! (FOTO 18+)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track