RIJALITI VETERANI SE UPLAŠILI NOVAJLIJA: Miljana zgrožena ponašanjem novih zadrugara, a Janjuš otkrio SKANDALOZNI PLAN s njom
Foto: Printscreen

boje se konkurencije

RIJALITI VETERANI SE UPLAŠILI NOVAJLIJA: Miljana zgrožena ponašanjem novih zadrugara, a Janjuš otkrio SKANDALOZNI PLAN s njom

Rijaliti -

Miljana Kulić, Marko Janjušević Janjuš i Bane Čolak komentarisali su nove zadrugare i kao da su malo uplašili konkurencije.

Ne sviđaju mi se novi zadrugari, ovaj Nikola Grujić uopšte nije napomenuo da je oženjen, ove devojke iste, vidim da je šljam i odvratna ekipa, verovatno ljudi to vole da gledaju, devojke se užasno izražavaju, kao ova Viki. Ne dopada mi se, kakvi god da su prethodni bili, drago mi je što sam sa ovim starim zadrugarima, da njih nije ovde, ne bih imala sa kim da porazgovaram. Dopada mi se Milica Mensurova - rekla je Miljana.

Sad moramo dobro da se potrudimo da ostanemo što duže, oni su toliko aktivni, da još ovo nisam video. Juče su se bacali na žurki, oduševljen sam odabirom novih zadrugara, tu su prelepe devojke. Sinoć sam bio sa Deniz ovde, hteli smo da napravimo spektakl - komentarisao je Janjuš.

Deniz mi je jako zanimljiva, ali ponekad gledam i ne verujem. Ona se baš izdvaja, mislim da je svima najzanimljivija - dodala je Kulićeva.

kurir.rs

Bonus video:

00:49

Miljana Kulić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track