MENSUR NAMAGARČEN?! MALOLETNA MILICA BILA U VEZI I S NJIM! Svi ga znate iz popularne emisije! KARAMBOL U NAJAVI
Foto: Printscreen/Zadruga

haos

MENSUR NAMAGARČEN?! MALOLETNA MILICA BILA U VEZI I S NJIM! Svi ga znate iz popularne emisije! KARAMBOL U NAJAVI

Rijaliti -

Milica Veselinović (17) koja je ušla u rijaliti program "Zadruga 5", napravila je pravu pometnju kada je uplovila u vezu sa Mensurom Ajdarpašićem. A sada je počelo da se šuška kako je ona bila u vezi i sa Igorom Spasojevićem, zvanim Noris.

Igorov drug koji je takođe u rijalitiju "Zadruga", pitao je Milicu da mu objasni kako napolju nije bila u vezi sa Igorom, zbog čega mu se ona pravdala.

Milica Veselinović
foto: Printscreen/Zadruga

- Igor i ja smo ušli u priču. Mi smo drugari, trebalo je da uđemo u priču da budemo zajedno u "Zadruzi" - govorila je Milica, dok joj ovaj nije kupio njenu priču.

- Ne, niste drugari. Nemoj da me lažeš - rekao je zadrugar.

Inače, Igor Spasojević učestvovao je u emisiji "Brak na neviđeno", a šuška se da postoji mogućnost da uđe i u "Zadrugu 5".

Pošto je Milica prva imala intimne odnose u rijalitiju, zadrugari, ali i gledaoci počeli su da pričaju o tome kako je maloletnica imala odnose i sa Igorom, što ona žustro detantuje.

Ipak, sudeći po komentarima ispod klipova, veliki je broj onih koji joj ne veruju, te navode da će nastati pravi karambol kad Noris bude ušau u rijaliti.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:31

MENSUR ZADOVOLJAN STEFANOVIM PONAŠANJEM! Ajdarpašić posetio Karićevu kuću pa nazdravio sa Osmanom: Gospodski si to odradio! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja