ŠA ULAZI SA BIVŠOM ŽENOM U ZADRUGU 5? Otkriveni delovi ugovora, reper će odraditi Tarinu KAZNU, a Ivana uzela OVAJ HONORAR!
Foto: Printscreen/Instagram, Nemanja Nikolić

HAOS U NAJAVI

ŠA ULAZI SA BIVŠOM ŽENOM U ZADRUGU 5? Otkriveni delovi ugovora, reper će odraditi Tarinu KAZNU, a Ivana uzela OVAJ HONORAR!

Rijaliti -

Nenad Aleksić Ša i Ivana Aleksić su navodno odlučili da zajedno uđu u rijaliti ,,Zadrugu 5" i da otkriju sve ono što su ostavili iza zidina.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Instagram

- Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj Zadruzi koja ga je finansijski rasturila - počinje izvor blizak reperu.

- Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150.000 evra, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum u iznosu od 50.000 evra. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpela. Ona je otvorila kozmetički salon i počela da se druži sa Vladimirom Tomovićem, koji joj je bio velika podrška, ali i želja za nekim vidom osvete kod nje još uvek postoji - priča izvor.

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je navodno bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi trebalo da zajedno uđu u ,,Zadrugu 5", što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj supruzi prvo.

Ivana Aleksić, Nenad Aleksić Ša
foto: Nemanja Nikolić

- Razlog zbog kog su pristali je na prvom mestu novac, je bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da vrati sumu koju je tokom prošle sezone zbog svog ponaašnje mora da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedeljnom nivou tražila 5.000 evra - priča izvor i dodaje:

- Njihova priča je još uvek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.

Tara Simov, Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

00:20

TARA OBJAVILA SVE PRLJAVŠTINE IZ VEZE SA ŠA! Ša RAZVALJUJE , tvrdi da ima NOŽ, a onda STRAŠNE slike izgrebanog repera

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track