SUBOTIĆKA JE KRALJICA NEMIRA: Diskvalifikovana iz rijalitija i to ne JEDNOM! Pustili je da izađe zbog DETETA, a ona napravila HAOS
Foto: Kurir/Ana Denda

SADA SE PRIMIRILA

SUBOTIĆKA JE KRALJICA NEMIRA: Diskvalifikovana iz rijalitija i to ne JEDNOM! Pustili je da izađe zbog DETETA, a ona napravila HAOS

Rijaliti -

Aktuelna zadrugarka Aleksandra Subotić već treću sezonu učestvuje u rijalitiju "Zadruga", a prethodno njeno učešće završeno je diskvalifikacijom.

Naime, Subotićeva je ušla u "Zadrugu 2" sa tadašnjim dečkom Davidom Dragojevićem, a kada je diskvalifikovana, vratila se kako bi se njemu osvetila jer je ušao u vezu sa Anom Korać, a sada je ušla ponovo, ali ovaj put sama.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen Happy TV

Da je rijaliti učesnica sklona diskvalifikacijama govori i podatak da je diskvalifikovana i iz rijalitija pre ovog u "Parovima" kada je izdala produkciju koja joj je izašla u susret i pustila je napolje do Centra za socijalni rad odakle se nije ni vratila u rijaliti.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Podsetimo, Socijalna radnica u Centru u Grockoj, pozvala je produkciju Hepi televizije i objasnila da je potrebno da Aleksandra Subotić hitno dođe u njihove prostorije, jer se radi o detetu učesnice "Parova", koje preti da završi u hraniteljskoj porodici.

Zadruga 5, Useljenje, Aleksandra Subotić
foto: Kurir/Ana Denda

Kao i nekoliko puta do sada, produkcija je izašla u susret i organizatori su odvezli Aleksandru Subotić, koja je ubrzo rekla da ne želi da se vrati u rijaliti, a nije ni otišla u Centar za socijalni rad.

Ispred zgrade su je sačekali David Dragojević i Srba Subotić, stric, koji su palicama pretili zaposlenima.

Aleksandra Subotić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Srbijadanas

Bonus video:

09:35

ŠOK STAJLING ALEKSANDRE SUBOTIĆ: Na glavu stavila DIJAMANTSKU krunu, kosa preko celih leđa, a evo ko joj je verna PRATNJA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track