SANDRA I CAR PRVI PUT POSLE LJUBLJENJA! Filip strahuje od Majinog ulaska, a pevačica hladna kao špricer: Za mene je on SLOBODAN!
Foto: Printscreen

OSLADILO IM SE

SANDRA I CAR PRVI PUT POSLE LJUBLJENJA! Filip strahuje od Majinog ulaska, a pevačica hladna kao špricer: Za mene je on SLOBODAN!

Rijaliti -

Bane Čolak i Dalila Dragojević pozvali su Sandru Čaprić i Filipa Cara da dođu u studio, kako bi pričali o dešavanjima sa žurke.

Sandra i Filip zajedno su spavali u izolaciji i ljubili se pred kamerama.

- Nisam razočaran, razmišljam o puno stvari. Najviše razmišljam o porodici, o sestri, sinu njenom, razmišljam i o Maji. Ne znam kad će ući, da li će ući. Ne verujem da ima nekog drugog, ali znate i sami kad uđeš ovde, izgubiš pojam o svemu - pričao je Filip.

Maja Marinković, Filip Car, Sandra Čaprić
foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

- Da li bi ti voleo da vidiš Maju u zagrljaju drugog muškarca? Kako gleda na tebe i Sandru? - nastavila je Dragojevićka.

- Ako u glavi ne postoji drugi muškarac za nju, j*baće mi mater. Ja mislim da Maja ništa ne bi rekla Sandri, jer se ne poznaju. Da su u kući zajedno, nastao bi problem. Ja ne radim ništa konkretno - govorio je Car.

Sandra Čaprić, Filip Car
foto: Printscreen

- Treba njega da izudara, jer je on kriv - dodala je Sandra.

- Kako ne radite? Maji sigurno nije svejedno. I verujem da biste oboje bili krivi. Sandra jer zna da si u vezi, ti jer si u vezi, a to radiš - nastavila je Dalila.

- Ja nemam osećaj da on ima nekoga, niti ja Maju poznajem, ne mislim da radim nešto loše. U njegovoj glavi je šta će da radi, pa kad se bude odlučio, možemo da razgovaramo. Kod mene su sve opcije otvorene. Ako bude nešto, biće, ako ne, neće - istakl je Čaprićeva.

Filip Car, Sandra Čaprić
foto: Printscreen

- Da je slobodan i da ti ponudi vezu, da li bi ušla? - pitala je Dalila.

- Možda, razmislila bih - odgovorila je Sandra.

- Da sam ja slobodan i da nije situacija sa Majom kakva je, bilo bi verovatno nečeg sa Sandrom - dodao je Car.

Kurir.rs/K.Đ.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track