MANJI BIKINI NISU NOSILE NI ANA KORAĆ, A NI MAJA MARINKOVIĆ: Stanija se skinula i zamešala kukovima, a na zadnjici tanka TRAČICA!
Foto: Printscreen

TOTALNO GOLIŠAVA

MANJI BIKINI NISU NOSILE NI ANA KORAĆ, A NI MAJA MARINKOVIĆ: Stanija se skinula i zamešala kukovima, a na zadnjici tanka TRAČICA!

Rijaliti -

Stanija Dobrojević poznata je po svojim provokativnim odevnim kombinacijama, a ovaj put otišla je korak dalje.

Ona je postala učesnica "Zadruge" i svaki dan diže muškarcima pritisak vrućim izdanjima. Ovaj put ustala je i odmah obukla bikini kakav nisu nosile ni starlete iz prethodnih sezona. Staniji su se potpuno videle grudi, ali i zadnjica preko koje je imala samo tračicu.

Stanija Dobrojević
foto: Printscreen

Dinu Dizdareviću nije bilo dobro kada je video kako Stanija igra, pa se bez pardona zagledao u nju.

Kako pišu mediji, Stanija je u rijaliti odlučila da uđe samo na mesec dana, a za to vreme koje će provesti u Šimanovcima će uzeti ozbiljnu svotu novca.

- Marko i Stanija su se dogovorili oko svega, imaju poverenje jedno u drugog, zato ona i pazi na svaki svoj pokret u Zadruzi. Možda se desi da nakon nekog vreme opet uđe, ali će ona ostati tu do oktobra, eto mesec dana i onda će izaći napolje, pa će videti šta će i kako će dalje - rekao je izvor za domaće medije, a piše se i o cifri od 50.000 evra.

Stanija Dobrojević
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:04

STARLETA NA REMONTU: Stanija Dobrojević otišla na kliniku, a svi se pitaju šta će sad raditi na svom LICU! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja