FILIP CAR USTAO ZA CRNIM STOLOM I ZAPRETIO ZADRUGARIMA! Glasali za njega da je NAJUOBRAŽENIJI, a on im ovako ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

FILIP CAR USTAO ZA CRNIM STOLOM I ZAPRETIO ZADRUGARIMA! Glasali za njega da je NAJUOBRAŽENIJI, a on im ovako ZAPUŠIO USTA! (VIDEO)

Rijaliti -

U toku porodičnog sastanka na kome zadrugari birali najuobraženijeg zadrugara i zadrukarku, Filip Car je ustao i zapretio pjedinim zadrugarima.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Poštovanje svima. Počećemo od iskrene uobraženosti. Postoji foliranje, kao i drskost, nevaspitanje i bezobrazluk. Sada da vas naučim kroz primere. Što se tiče Janjuša, kada je rekao da će dići noge, toje nevasitanje i bezobrazluk. Zna se šta je karakterna osobina. Što se tiče primera muških i ženskih primera, sa velikom zaslugom i stavom ima Aleksandra Subotić. Što se tiče negativne strane, to je Martina jer je veliki folirant. Što se tiče drskosti, pogrešili ste jako jer se ona samo gradi, a jako je dobra, to je Anđela. Pozitivna uobraženost i nadmenost u pozitivnom smislu, ima pokriće iza toga je Karić, bira društvo, ljude, vreme. Mislim da je to velika vrlina. Što se tiče drskosti jedini momak izuzetno drzak i otrest je Pele, nije uobražen, ali otresit jeste, valjda i zbog sporta kojim se bavi. Bezobrazluk i nepoštovanje je Car, koji dolazi na sastanak kad želi a ne kad treba - govorio je Stefan.

- Lažna uobraženost je definitivno Mensur - dodao je Mihić.

- Hoćeš opet da te bacim u jezero? - viknuo je Mensur.

- Kad me nema ja uvek sve pratim. Svi koji ste me naveli za uobraženu ličnost, us*aću vam se u život svima - nasmejao se Filip.

Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Imam bolest koncentracije, to svi znaju, imam sam sa sobom probleme i ne mogu sedeti mirno i imati koncentraciju, to ćete videti kroz boravak - naveo je Car.

- Bio si u zatvoru, kako si se tamo ponašao? - pitao je Mića.

- Imao sam ozbiljan problem, nikad namešten krevet, nikad budan, nikad disciplinovan - odgovorio je Car.

- Ti si svestan da si dobar za ovaj projekat, pa se ponašaš opušteno i kako hoćeš. Ti si samo sveži primer ali nisi jedini - dodaoje Mića.

- Ja bih naveo Mensura za tu osobu. Sam je izabrao kako će da se ponaša ovde, za žensku osobu bih naveo Mimu, zbog komentara da se ne druži sa ružnim osobama - dodao je Car.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:20

NE MOŽEŠ TO VIŠE DA MI RADIŠ: Rokvić krišom snimio ženu, ona izgorela i počela da URLA! Svi se pitaju kako je PROŠAO posle!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track