LJUBOMORNA JE, MISLI DA JE MARKO ZALJUBLJEN U NJU! Dejan RASKRINKAO Staniju pred svima, ima PAKLENI plan u vezi Osmakčića!
Foto: Pritnscreen

folira se

LJUBOMORNA JE, MISLI DA JE MARKO ZALJUBLJEN U NJU! Dejan RASKRINKAO Staniju pred svima, ima PAKLENI plan u vezi Osmakčića!

Rijaliti -

Zadrugari glasali su za najsujetnijeg i najmanje sujetnog takmičara, a Dejan Dragojević nakon toga žestoko je oplepo po Staniji Dobrojević.

Naime, on je za crnim stolom primetio da je Stanija ljubomorna na Marka zbog odnosa sa Sandrom Rešić.

Stanija Dobrojević, Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

- Što se tiče ove teme, ja ću komentarisati na osnovu situacija. Stanija je jako sujetna u odnosu između Marka i Sandre. Drma je sujeta, ne ljubomora jer nisu u vezi. Pokušava Marka da odvoji, da skrene pažnju na sebe. Stane kod kreveta, gleda njih, kao šatro hoće da ih spoji. Ogromna doza sujete jer ona ne može da podnese da bude donja. Ona je mislila da je Marko zaljubljen u nju i da će da bude kraj nje. Kad je Marko dao Sandri pola jabuke, ona je prebledela. Nije joj bilo dobro kad je videla snimak ispred diskoteke. Najmanje sujetna osoba je Milica, ne znam kako to Mensur nije video. Ona je najmanje sujetna - govorio je Dejan.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

SILIKONI SAMO ŠTO NE PUKNU, A NIKAD U KRUPNIJEM KADRU! Tamara Đurić i Ajfonka SKORO GOLE u provodu, Tijana sa ZAVOJIMA u klubu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track