MAJA ĆE UBITI JANJUŠA KAD BUDE STIGLA U RIJALITI! Bivša zadrugarka oplela po LJUBAVNOM TROUGLU: On je sujetan, uticaće na NJEGA!
Foto: Printscreen/TV Pink

HIT

MAJA ĆE UBITI JANJUŠA KAD BUDE STIGLA U RIJALITI! Bivša zadrugarka oplela po LJUBAVNOM TROUGLU: On je sujetan, uticaće na NJEGA!

Rijaliti -

Milica Milisavljević Dugalić se dotakla Marka Janjuševića Janjuša, njegove veze sa Majom Marinković, kao i Filipa Cara.

Filip Car
foto: Printscreen

- Janjuš je uvek zanimljiv i kreativan, možda deluje smotano, ali vrlo vispren. Promućuran je, rešio je da se igra. S kim se dogovori i kako će se dogovoriti, to će vremenom isplivati, ali Janjuš ne može da ne bude zanimljiv. Zanimljiv je sve do onda kada mu ne dođe neko ko mu znači u životu. A kada mu dođe Maja struja, ubiće ga. Maja će da ga ignoriše, a to će uticati na njega. On je i te kako sujetan, sve to nešto će da probudi u njemu. Ona će igrati igru, on će pokušati da to ignoriše, ali će na kraju tu igru ipak prihvatiti – govori bivša zadrugarka, pa dodaje:

- Čula sam da je Filip Car poručio Maji da je još uvek voli... Pa, kako možeš da voliš nekoga i to poručuješ, jer ljubav nije samo reč. Ljubav je stanje, a on se valja sa drugim devojkama sve vreme, ne zna šta će... Prosto ne zna, ne može da se snađe. Ponovo je počeo i sa kaznama – zaključuje Dugalićeva u emisiji "Pitam za druga".

Maja Marinković
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:05

SAMA ZA SEBE KAŽE DA JE RASPAD SISTEMA! Anastasija se snimila u NEOČEKIVANOM izdanju, kosa vezana, a lice bez ŠMINKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track