JOVANA MISICA BRUTALNO ISKRENO O VEZI MENSURA I MALOLETNE MILICE: Otkrila šta bi se desilo kad bi se Mina POJAVILA u Beloj kući!
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

rekla šta misli

JOVANA MISICA BRUTALNO ISKRENO O VEZI MENSURA I MALOLETNE MILICE: Otkrila šta bi se desilo kad bi se Mina POJAVILA u Beloj kući!

Rijaliti -

Jovana Ljubisavljević otvoreno je pričlala o vezi Stefanovog prijatelje Mesura Ajdarpašića i Milice Veselinović.

- Cela porodica Karić, pa i sam Stefan je podrška Mensuru. Ostali smo mi jer je Stefan ušao. Svi podržavamo Mensura u svemu što radi, ali čak iako nailazi na te osude jer je devojka maloletna, ali što da ne podržimo ako je ljubav prava i ako postoje emocije. Još je rano da bi bilo šta komentarisali po tom pitanju ali nek uživaju i nek se vole - rekla je Jovana.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/RedTV

Obzirom da si ostala u konkretnim odnosima sa Minom Vrbaški, Mensurovom bivšom devojkom, kako bi prokomentarisala to što je Milica na samom početku Zadruge 5 rekla da ulazi da pokaže da nisu sve devojke kao Mina, a onda je ušla u vezu sa Mensurom, kako bi to prokomentarisala?

- Pa ispala je kontradiktorna. Iskreno nisam ispratila tu izjavu, jer se Stefanov ulazak brzo odrigrao, a Milica mi je bila u fokusu kada je ušla u vezu sa Mensurom - objasnila je Jovana.

Šta misliš kako bi Mensur reagovao ako bi na primer Mina ušla u Zadrugu 5, da li je on čist sa svojim emocijam ?

- To je teško pitanje. Te neke ljubavi ostave traga i budu velike, koliko god se nama činilo da je to rijaliti, ostavi to traga. Učinilo je vreme svoje, ali kada bi se susreli posle dve godine. Bila je neprijatna situacija kada je Mensur nazvao Milicu Mina, ili Mateja Anđelu Tara. Jednostavno to okruženje ostavi traga, i taj prostor koji je tamo gde su bile te bivše sa kojima su bili, jednostavno ostaje trag. Ako one praštaju, ko sam ja da sudim - rekla je Jovana.

Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/RedTV

Kako komentarišeš slatko gurkanje Stefana i Mie Jovanović?

- Bila sam ja tamo, znam sve. To je normalno jer je on u vezi, pa ga svi gledaju, da je slobodan niko ga ne bi pogledao. Mia je devojčica za njega, ja u njoj ne vidim konkurenciju, niti u bilo kojoj devojci tamo - otkrila je Jovana.

Pored Stefana, ko ti se još istakao tamo?

- Pa dosta njih su se ispreplitali, promenili partnere. Dosta njih je u žiži baš zbog tih veza, mada je pitanje koliko će tu veza ostati. Od starih tu su ljudi sa kojima sam ja živela i znam sve kako oni rade i žive. Ja bih tu izdvojila sem Stefana, Milicu Mensurovu, njih dvoje su sada u žiži, ali tu si u Dalila i Dejan, oni su opasni igrači. Znam iz Stefanove priče i iz tog prošlog rijalitija u kojem su bili - otrkila je Jovana.

Stefan Karić, Jovana Ljubisavljević
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/Pink/M.M.

Bonus video:

00:30

PRIČALO SE DA SU POSVAĐANI: Oglasili se KARIĆ I MENSUR iz Crne Gore i otkrili PRAVU ISTINU o svom ODNOSU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track