JEZIVA SCENA! Ovako je Car POLOMIO VILICU Ademiru! Filip imao POMRAČENJE UMA, a onda se UHVATIO za glavu! Kazna je BRUKA (VIDEO)
Foto: Printscreen/Instagram

kaje se

JEZIVA SCENA! Ovako je Car POLOMIO VILICU Ademiru! Filip imao POMRAČENJE UMA, a onda se UHVATIO za glavu! Kazna je BRUKA (VIDEO)

Rijaliti -

Filip Car je udario Ademira Peleša koji je ubrzo napustio rijaliti i oglasio se navodivši da mu je slomljena vilica usled jakog udarca.

Podsetimo, haos je nastao između Mikija Đuričića i Ademira Peleša kada je pčelar nasrnuo na njega, zbog prevelikog broja kupljenih piva, te za ostale nije bilo dovoljno da se posluže na žurci.

Filip Car, Ademir Peleš
foto: Printscreen/Pink

Trenutak ludila i kadra na Mikiju iskoristio je Filip Car koji je udario u vilicu Ademira.

Nakon toga, sledećeg dana, zadrugari su po svemu sudeći dobili instrukcije da spakuju Ademira te se mogu videti kese sa njegovim stvarima, a snimak je počeo da se širi društvenim mrežama iz ugla neviđenog do sada.

Filip je zbunjeno šetao po imanju ne shvativši šta se događa, a kada je shvatio o čemu je reč obratio se svojoj porodici da kontaktiraju Ademira, te da će mu se on odužiti.

- Šta će te kese? Gde je Pele? - pitao je Car kada je shvatio šta se dešava.

Kada je shvatio da je Pele napustio rijaliti, Car se obratio svojoj porodici.

- Samo neka neko od mojih pozove, neka ga kontaktira, ja kada izađem ja ću mu dati od honorara, dečko nije loš, bori se sam, bokser, dečko ispravan - pričao je Car.

Produkcija je donela odluku da Car bude kažnjen tromesečnim honorarom.

kurir.rs

Bonus video:

00:13

MIKI NIJE ZVAO NIKOG IZ RIJALITIJA: Nasmejan grli mladu Angelinu i veseli se! Muzika trešti na svadbi poznatog pčelara! (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track