DALILA SE JAVNO IZVINILA DEJANOVOJ MAJCI BILJANI: Nisam bila kriva, ali sad JESAM! Odlepila sam, ne spavam i ne jedem (VIDEO)
Foto: Printscreen

NIJE JOJ DOBRO

DALILA SE JAVNO IZVINILA DEJANOVOJ MAJCI BILJANI: Nisam bila kriva, ali sad JESAM! Odlepila sam, ne spavam i ne jedem (VIDEO)

Rijaliti -

Dalila Dragojević pre odlaska u izolaciju sa Dejanom Dragojevićem razgovarala je o svojim osećanjima.

Rijaliti učesnica smatra da se ogrešila o muža jer ima čudan odnos sa Filipom Carem, sa kojim sada spava u izolaciji.

Filip Car
foto: Printscreen

- Izvini za sve, prvi put sam pogrešila prema tebi. Nije trebalo da se upustim ni u kakav odnos, trebalo je samo da budem komentator, zavozala sam se, šta da radim ja sad - rekla je Dalila.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Ništa, budi ista, digni se! Ja znam ko si i šta si, koliko si se trudila i koliki teret nosiš - rekao je Dejan.

- Je l' bi ikada trpeo taj teret kao ja? Je l' bi trpeo da te niko ne voli da si odbačen? Sada ti Biljana Dragojević poručujem da ti ja nisam bila kriva, kriva sam tek sada, ali opet ne tebi nego sebi i svom mužu! Neka bude i da je nisam zvala na rođendan, više me niko ne interesuje! - navela je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ja pričam sa tobom, ne sa njima! Shvataš da mi nije dobro, pukla sam i odlepila?! Ne znam šta će biti sa mnom, ne spavam noćima, ne jedem, ne znam zašto. Sve što mogu da vidim je tvoja spuštena faca jer Dalila nije non-stop sa tobom i druži se sa ljudima. Što birate ovakve žene ako se ne znate nositi sa njima? Ti si dao na značaju svima da pričaju da komentarišu! - govorila je Dalila.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track