VELIKI ŠEF POSLAO HITNO SAOPŠTENJE! Mikijeva grupa proglašena NAJGOROM na Zadrugoviziji, a onda je usledio NEOČEKIVANI preokret!
Foto: Printscreen/Zadruga

HIT

VELIKI ŠEF POSLAO HITNO SAOPŠTENJE! Mikijeva grupa proglašena NAJGOROM na Zadrugoviziji, a onda je usledio NEOČEKIVANI preokret!

Rijaliti -

U Belu kuću stiglo pismo Velikog šefa. Ovonedeljni vođa Martina Petrović je okupila zadrugare oko crnog stola i krenula da čita pismo:

"Dragi zadrugari, juče ste nastup Mikijeve grupe proglašili najgorim nastupom na Zadrugoviziji pa smo odlučili da ih zbog toga nagradimo. Miki je izrazio želju, a mi ćemo mu izaći u susret i dodeliti nagradu koju je želeo. Naime, Miki i njegova grupa ce biti nagrađeni time što moraju da osmisle, naprave, organizuju i realizuju pozorišnu predstavu. Miki ce biti zadužen za režiju, scenario, za dodelu uloga, zapravo Miki i njegova ekipa su zaduženi za apsolutno celu predstavu. Mi ćemo pomoći sa kostimima, rekvizitom i prostorom u kojem ćete nastupati a sve ostalo je na vama. Pozdrav, Veliki šef", glasilo je pismo.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:13

OVO JE PRAVO LICE KIJE KOCKAR! Pevačica objavila snimak BEZ ŠMINKE, FRIZURE I FILTERA, evo kako izgleda kada se UGASE KAMERE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track