MANIPULACIJA I ISPIRANJE MOZGA! Nakon Daliline izjave kako se Dragojevići slade krahom njenog braka, oglasio se DAVID i odbrusio!
Foto: Sonja Spasić

HAOS

MANIPULACIJA I ISPIRANJE MOZGA! Nakon Daliline izjave kako se Dragojevići slade krahom njenog braka, oglasio se DAVID i odbrusio!

Rijaliti -

Brat Dejana Dragojevića, David Dragojević, oglasio se povodom Dejanovih suza u "Zadruzi", kao i zbog izjava Dalile Dragojević, svoje snajke.

David Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Naime, on je u prvim momentima izbegavao da da komentar, ali je posle ukratko prokomentarisao kompletno dešavanje:

- Trenutno nemam nikakav komentar! Toliko toga bih imao da kažem, ali ću se suzdržati, pustićemo vreme da pokaže - rekao je David.

Kada je reč o Dalilinoj izjavi kako su Dragojevići srećni zbog ovog kraha braka nje i Dejana, kako likuju situacijom, kao i otkriće da ga je ona prihvatila kada je bio u ljubavnoj vezi sa Anom Korać, a on joj je ''zabio nož u leđa'', on je, takođe, ukratko odgovorio:

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Gledamo isto što i godinama unazad. Čista manipulacija i ispiranje mozga - zaključio je David.

Podsetimo, pre nekoliko dana, David je bio opširniji kada je komentarisao odnose svog brata i svoje snajke:

- Mislim da njih dvoje ne mogu opstanu, jedino ako gledaju sve kroz neke ružičaste naočare, onda će ostati zajedno. Žive zajedno pet godina, u braku su, i sad odjednom ova priča. Niko u "Zadruzi" ne komentariše realno i iznosi pravu sliku. Ovde se radi u braku, mene su razvlačili kad sam devojku ostavio. Svi se sažaljevaju na nju, a niko njemu ne prilazi - ispričao je David u Premijera - Vikend specijalu.

David Dragojević
foto: Printscreen/Pink

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track