MILICA SE PRE VEZE SA MENSUROM DOPISIVALA SA TOMOVIĆEM: Maloletnica prolila gorke SUZE, a evo šta joj je rekao njegov VELIKI RIVAL
Foto: Printscreen/ Instagram, Printscreen/Zadruga

NOVA AFERA

MILICA SE PRE VEZE SA MENSUROM DOPISIVALA SA TOMOVIĆEM: Maloletnica prolila gorke SUZE, a evo šta joj je rekao njegov VELIKI RIVAL

Rijaliti -

Viki Mitrović je razgovarala sa Sandrom Rešić i Jovanom Tomić Matorom o Milici Veselinović koja se dopisivala sa Vladimirom Tomovićem, velikim rivalom njenog dečka Mensura Ajdarpašića.

Ona je komentarisala da je znala da se Milica dopisivala sa Vladirmom Tomovićem.

Viktorija Mitrović, Sandra Rešić
foto: Printscreen

- Ja neću da se mešam, čutala sam i pokrila je od početka. Neću više da komentarišem, sinoć kada je Zola rekao ono za onog (Tomovića), ja sam znala to, ali nisam htela da pričam - rekla je Viki.

- Ma ona ulazi u sobu i kuka bukvalno, kao krivo joj je što Mensur plače, a ona plače jer je provaljena - rekla je Sandra.

- Ma, provaljena - dodala je Viki.

Podsetimo, Mensur se nije potresao zbog Miličinog dopisivanja sa Tomovićem, a ona je otkrila da sve ostalo o njoj zna.

Milica Veselinović
foto: Printscreen

- Evo gledam te u oči i sad ti kažem, to neće biti nikakv problem i neće me stvarati pritisak, da se ja razdvojim od nje. Samo me je zabolelo. Ja ne krivim za ovu situaciju Milicu. Meni je poznato o kakvoj se osobi radi, pozdraviću mog brata. On nije znao da će biti moja devojka - pričao je Ajdarpašić.

- Prećutala sam, sve ostalo on zna. Mnogo bitnije stvari on zna, Tomović je ništa - rekla je ona kada su isplivale te informacije, a potom plakala.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

TARA SIMOV U SUZAMA: Bivša rijaliti učesnica ZAGRLILA PSA i plače kao kiša

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track