MOGUĆE JE DA SE PROBUDI ONO ŠTO SU NEKAD OSEĆALI: Matejin drug otkrio da li će se Matijević pomiriti sa Tarom Simov!
Foto: Printscreen

IZNEO SVOJ STAV

MOGUĆE JE DA SE PROBUDI ONO ŠTO SU NEKAD OSEĆALI: Matejin drug otkrio da li će se Matijević pomiriti sa Tarom Simov!

Rijaliti -

Stefan Kandić Kendi otkrio je šta misli da li će njegov prijatelji Mateja Matijević završiti sa Tarom Simov.

On je na pitanje kako komentariše učešće Matejino od samog početka pa do danas, imao da kaže:

"Mateja se ove sezone super snašao, pre svega mi je drago što je jako kreativan, u svojim scenama koje sam kreira aktivira i druge ljude i imamo nešto što je ljudima zanimljivo u rijalitiju. Pored svih sukoba koji se dešavaju tamo svakodenevno, tek je prošao prvi mesec, tako da verujem da nas u narednom periodu tek očekuje ono najzanimljivije."

Stefan Kandić, Stefan Kandić Kendi
foto: Printscreen

Kada su Kendija pitali za Matejinu bivšu devojku Anđelu Đuričić, sa kojom je stupio u vezu u rijalitiju, gde ju je i upoznao, pa su ubrzo nakon toga i prekinuli taj ljubavni odnos, Kendi je prokomentarisao:

"Anđela mi izgleda kao da je dobra devojka i znao sam odmah da će ga privući fizički, međutim dalje od toga se izgleda nije desilo ništa. Takav je on ne voli kada je sve dobro i čim nešto nije dobro znači dobro je. Mislim da se neće pomiriti jer on je, mislim i dalje na nekom drugom mestu."

Na pitanje da li je, po njegovom mišljenju, Mateja bolji kao ''solo igrač'' ili dok je sa nekim u vezi u rijalitiju, Kendi, kao neko ko ga vrlo dobro poznaje, dodao:

Tara Simov
foto: Printscreen

"Njemu bi bilo lakše kao solo igraču, jer koliko god da je dobro imati nekog tu za tebe, toliko je to u rijalitiju teško. Međutim, za rijalitije je mnogo zanimljivije gledati ga u bilo kakvoj vezi."

S obzirom da je u ''Zadrugu 5'' ušla kontraverzna Tara Simov i na samom ulasku u Belu kuću pružila ruku svim zadrugarima, pa ujedno i Mateji, bez obzira na njihov odnos i na to što je Matijević nju tužio, Kendi otkriva da li postoji mogućnost da se njih dvoje mogu da se pomire.

"Tarin ulazak je pun pogodak, jer ona ja ta koju gledaš i nikada ne znaš šta će uraditi u sledećem trenutku, tako da sa sva tri ulaska koja su se desila rijaliti dobija drugačiji oblik. Ponoviću da mislim da je i dalje mislima na drugom mestu, ali ovaj rijaliti traje još 9 meseci, onu su tu proveli celu svoju vezu i sve će ih podsećati na to. Osuđeni su jedno na drugo, pa je onda sve moguće i da se ponovo probudi sve što su osećali nekad", odgovorio je Kendi.

Tara Simov, Mateja Matijević
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

00:14

SNIMAK IZ SEPAREA: Tara Simov uživa u provodu sa ćerkom Jasne Milenković Jami

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track