Najnovije vesti

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BRUTALNO OPLEO PO DALILI I DEJANU A Caru nakon ovih reči neće biti dobro: On je ČISTAČ onoga što drugi KORISTE
Foto: Nemanja Nikolić, Nikola Anđić, screenshot

haos

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ BRUTALNO OPLEO PO DALILI I DEJANU A Caru nakon ovih reči neće biti dobro: On je ČISTAČ onoga što drugi KORISTE

Rijaliti
20:53h

Kristijan Golubović se sada oglasio i progovorio o aktuelnim dešavanjima iz Zadruge 5.

Kristijan Golubović
foto: Printscreen/Red TV

Krisrijan je prokomentarisao dešavanja između Filipa Cara i bračnog para Dragojević.

- Mislim da je to dogovor, oni znaju kako da budu u centru pažnje, a to je da bude raskid ili neka svadba, ta dva elementa najviše privlače pažnju. Car je poznat da voli tuđe i da bi spavao i sa Nadicom, samo da mu se daje. Neverovatno je koliko čovek nema poštovanje prema nečijoj vezi ili braku, da se ne kači tu. Ajde da uništi svoju vezu, pa da kažeš loše je, ali smučilo mu se. Tuđa veza, tuđa devojka, te Maja od Janjuša, iznenadio me je. Stvarno prevazilazi ukus - pričao je Kristijan.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Da li si ispratio kako se postavio prema Marku Janjuševiću i njihov sukob sa početka pete sezone?

- To mi izgleda kao izdaja. Ako ćemo tako Čorba i ja nismo bili dobri sa Janjušem, pa opet nismo imali toliko ogroman konflikt i na kraju smo ostali prijatelji. On zbog devojke, onakav gest da napravi i bude sa Majom posle njega, to je zaista...Mislio sam da je jedan mali mangup koji će postati šmeker vremenom, a ovako je ispao velika ja*ara - rekao je Golubović.

Mnogi su ga upoređivali sa Milanom Jankovićem Čorbom zato što nije hteo da pizna vezu sa Majom Marinković, šta ti misliš o tome?

- Šta da očekujete od Cara koji je se*sualno neiživljen? Šta da očekuje devojka koja sedi sa njim u društvu, ona mu je momentalno draga, imaju pr*c kombinaciju, a priča kako je spavao sa prostitkama i trošio pare na kazino. On nema emociju ni prema jednoj. On je čistač onog što drugi po*ebu, on to pokupi bez blama i bez ičega. Setimo se kad je nazivao Minu pogrdnim imenima, Sanju, kako može samo da se urinira po takvoj devojci. Spavao je sa njom, počeo da je vređa, pa je bila kriza oko trudnoće, pa se i tu malo trgnuo jer je mislio da je napravio sra*e. Kad je video nije onda je počeo opet da se iživljava. Car je neiživljen mladalački i se*ualno. Video je format u kom igru igra onaj koji više je*ne, menja više riba, spletkari i rastura tuđe veze. Napravila se Španska sapunica, narod to voli. Sa neke strane, sramota je tuđu ženu da diraš. Nije lepo ni kao ja, da prevariš ženi. Zamisli da sam prevario svoju, a uzeo Maju ili Jovanu Ljubisavljević, na šta bi ličilo? Onda si dupli kreten.

Milan Janković Čorba, Kristijan Golubović
foto: Nemanja Nikolić, Printscreen/Pink TV

Kako ti se čini Mensur Ajdarpašić? Imao je sukobe sa Carem, kako ti se čini njegovo učešće?

- Jako je dinamičan. ima taj nastup, robusan. Razgovara sa dečkom koji deli budžet, proziva ga "Nemoj ja ovo, ono". Ja sam ušao u konfikt sa ženama i muškarcima, do određene granice. Pljuvanje u facu i polivanje mi je bila zadnja granica. Ja sam ispao najveći nasilnik, a ja na kraju nikog nisam ni ogrebao. Ja ne znam kako da komentarišem te ljude i u koju vrstu njih da svrstamo? - istakao je Golubović.

Milica Veselinović, Mensur Ajdarpašić
foto: Printscreen

Kurir.rs/Pink.rs

Bonus video:

KRISTIJAN SA DEVOJKOM U ZADRUZI 5?! Kristina Spalević otkrila sve detalje, a evo kada planiraju ULAZAK! (VIDEO)
00:04

KRISTIJAN SA DEVOJKOM U ZADRUZI 5?! Kristina Spalević otkrila sve detalje, a evo kada planiraju ULAZAK! (VIDEO)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja