UPLAKANI DEJAN DOVEO DALILU DO NERVNOG SLOMA! Dragojevićki pozlilo zbog muža, rida i jauče u suzama, Cara neće ni da POGLEDA!
Foto: Printscreen

SHVATILA SVOJE GREŠKE

UPLAKANI DEJAN DOVEO DALILU DO NERVNOG SLOMA! Dragojevićki pozlilo zbog muža, rida i jauče u suzama, Cara neće ni da POGLEDA!

Rijaliti -

Nakon Dalile Dragojević i Filipa Cara, Bane Čolak ugostio je i Dejana, kako bi odgovorio na pitanja koja zanimaju kompletnu javnost.

Pažljivo je slušao izlaganje supruge i njenog novog dečka, a sve je interesovalo šta on ima da kaže na novonastalu situaciju:

- Da li je sve ovo realnost i da li si mogao da zamisliš da ćeš svoju suprugu gledati sa drugim? - glasilo je prvo pitanje.

Dejan Dragojević
foto: Printscreen

- Ja i daljem pokušavam da štedim Dalilu, i dalje sam u stanju šoka. Ja sam o njoj stvorio beton mišljenje, ja ću nju nazivati imenom, iako ona mene naziva drugom stranu. Ona je i dalje moja žena i ljubav, a sada sam došao u situaciju da tu sliku ne mogu da pokvarim. Kad vidim sad ovu scenu, nije to to, nije to ta osoba. Gledaš i ne veruješ. Sve mislim da je san i da ću se probuditi. Eto, greši čovek - govorio je Dejan, a Dalila je plakala u ekonomskom dvorištu.

- Da li si konačno shvatio da je tvoje mesto pored porodice? - usledilo je pitanje.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

- Ne, ja to razdvajam, ono što najviše mrzim je izdaja. Neka uživa, ja ću nju poštedeti svega. Ostao sam sam, žao mi je što to propada, ne znam šta nisam dobro radio. Imaćete priliku da vidite staru Dalilu - nastavio je Dejan.

- Zamolio sam je samo da se ne ljubi ispred mene i da ne gledam taj se*s. Želudac mi se prevrće. Stvarno nisam dobro, srce me boli, loš mi je neki osećaj u - završio je on.

Dalila Dragojević, Dejan Dragojević
foto: Printscreen

Izlaganje Dejana Dragojevića potpuno je izbacilo Dalilu iz koloseka, pa je pobegla u ekonomsko dvorište i gušila se u suzama.

Filip Car prišao je da je uteši i zamoli da idu zajedno u izolaciju, ali ona nije htela ni da ga pogleda. Kasnije je ipak pristala da ode sa njim, ali joj je utehu pružila Jovana Tomić Matora.

- Da Dejana pitaš da li sam primer prave žene, on bi opet rekao da jesam. Vidi šta sam uradila. I opet kaže da me voli i da neće ništa uraditi da me povredi. Reci kakav sam ja čovek, reci. Uništila sam sve ljude koji me vole - govorila je Dalila.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:09

MAJA MARINKOVIĆ SKINULA BRUSHALTER, SILIKONI SAMO ŠTO NE ISPADNU! Rijaliti učesnica snimkom RASPLAMSALA MAŠTU jačem polu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja