NE ZNAM ŠTA MOŽE DA URADI, PLAŠIM SE DA NE DIGNE RUKU NA SEBE Car priznao da mu nije svejedno, Dalila kaže da joj TEŽE nego Dejanu
Foto: Pritnscreen

drama ne prestaje

NE ZNAM ŠTA MOŽE DA URADI, PLAŠIM SE DA NE DIGNE RUKU NA SEBE Car priznao da mu nije svejedno, Dalila kaže da joj TEŽE nego Dejanu

Rijaliti -

Tokom razgovora Filipa Cara sa Zolom, Dalila je istkla da je njoj mnogo teže nego Dejanu, ona je nakon toga otkrila da ona ima porodicu na leđima, a Dejan nema nikoga.

- Teško mu je, ali šta da se radi - rekao je Car.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

- Ne može biti njemu najgore, meni je... Ja imam porodicu na leđima, on nema nikoga - govorila je Dalila pa ustala i otišla.

Car je za to vreme ćaskao za cimerima i tom prilikom izjavio kako ne razume Dejana i njegove postupke.

- Skočio je u bazen nije mogao da diše - rekao je Zola.

- Razumem ja njega totalno, teško mu je. Ne može biti najgore, odj*bite od mene sa tom pričom, meni je najgore! Ja imam njega i imam porodicu na leđima, on nema nikoga! Najgore je meni, je*ite se svi više - rekla je Dalila.

Dalila Dragojević
foto: Pritnscreen

- Ne može se od nje rastati, od porodice može, voli je, loše mu je - nastavio je Car.

- Otkud ja znam šta može on da uradi, u ovakvim situacijama čovek može da ubije i sebe i ženu, ne znam. Ne mogu ja ovo da trpim stvarno. Ne mogu da se sklonim od nje, kad bi mi rekli da je rat ja se ne pomeram. A ne mogu ni ovo gledati, kao da sam ubio nekog, kao da trujem nekoga. Ljudi se ne mogu boriti sa životom, to je poenta - govorio je Car.

- Ne razumeš, imali su bolestan odnos. On je sve radio misleći da njoj bude bolje, on je sve video u njoj - rekao je Đedović.

- I ja sam gledao kako je*u osobu u koju sam bio najzaljubljeniji, ne znam - nastavio je Car.

- On je više voleo nju nego ikoga, sve je podredio njoj, ne razumeš - dodao je Zola.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:13

Tamara Đurić sa mužem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track