DRZNULA SE! Dalila HLADNO obavestila Dejana da mu njihov bivši krevet OD SUTRA NIJE DOSTUPAN, a onda je uradila još GORU stvar!
Foto: Printscreen/Youtube

on samo nemo ćuti

DRZNULA SE! Dalila HLADNO obavestila Dejana da mu njihov bivši krevet OD SUTRA NIJE DOSTUPAN, a onda je uradila još GORU stvar!

Rijaliti -

Dejan Dragojević završio je tuširanje i otišao u garderober da se obuče, a tamo je bila Dalila Dragojević, međutim njih dvoje nisu progvorili ni reč.

Dejan je posle otišao do kreveta, u kom je nekad spavao sa Dalilom, a onda je prišla i obratila mu se.

- Sa ovog kreveta uzmi sve što ti treba, od sutra ti nije dostupan, da znaš, pokupi sve što ti treba - odbrusila je ona.

Dalila je toliko krenula protiv Dejana, kažnjava ga zbog svojih grešaka, i očito smatra da je sve što su stvorili zajedno njeno, pa je tako, sudeći prema snimcima, u jednom trenutku ušla u garderober i uzima pare od Dejana.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen/Instagram

Podsetimo, Dalila je odlučila je da dobro naplati prevaru i raspad braka sa Dejanom Dragojevićem, zbog čega traži da bude adekvatno nagrađena. Rijaliti učesnica je od produkcije zahtevala izmenu nekih tački ugovora, što podrazumeva više novca. Kako kaže naš sagovornik blizak ljudima koji rade na ovom projektu, Dragojevićka traži 150.000 evra ili stan u Beogradu.

Starleta iz Bosne smatra da je za svega nekoliko meseci od početka emitovanja "Zadruge 5" toliko doprinela šouu i podigla gledanost da treba da joj se dodatno plati. Kada je shvatila da će je afera sa Filipom Carem koštati braka, te da je trenutno najomraženija rijaliti učesnica u Srbiji i regionu, odlučila je da sebi podigne cenu.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Zadruga

kurir.rs

Bonus video:

00:06

PROGNOZIRALI IM KRAH LJUBAVI, A ONI NIKAD JAČI: Dalila i Dejan Dragojević ovako se vole i kad je TEŠKO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja