00:11

DA LI JE OVO PISMO PSIHOLOGA MINA SPALILA?! Na njenu adresu stigle reči koje navijaju za LJUBAV s Carem: Evo šta su joj poručili!

HIT

DA LI JE OVO PISMO PSIHOLOGA MINA SPALILA?! Na njenu adresu stigle reči koje navijaju za LJUBAV s Carem: Evo šta su joj poručili!

Rijaliti -

Bivša učesnica Zadruge, Mina Vrbaški, dobila je pismo od gledateljke rijalitija, koja i dalje navija za njenu ljubav sa Filipom Carem.

Mina Vrbaški
foto: Printskrin/Instagram

U kratkom obraćanju na svom Instagram nalogu, Vrbaški je spalila pismo i "zamolila fanatike da joj ne šalju ništa na kućnu adresu", a Pink.rs došao je u posed sadržaja ovog, ili jednog od pisama koje gledaoci šalju Mini.

Mina Vrbaški
foto: Printskrin/Instagram

- Mina, sine, toliko si mi draga... Jednom sam ti pisala i velika mi je želja da se pomiriš sa Filipom Carem, jer ste brutalan par. Samo da nateraš Filipa da malo smrša i da broji do deset. Svađali ste se i vređali, a niste kapirali da je većina zadrugara bila ljubomorna na vašu vezu i namerno vam pravila probleme samo da vas rastave. Mina, sine, ja sam profesorka engleskog jezika, i Zadrugu sam pratila prošle godine samo zbog tebe i Filipa, da vas nije bilo, Zadruga bi bila nula, a svi ostali su opstali na konto vas. Iskreno, a i ove godine da nije Cara, verujem da bi Veliki šef razmišljao da raspusti zadrugare, i okonča Zadrugu pre vremena, barem za sada. Mina, sine, vređali ste jedno drugo brutalno, i mnogo ste mi dragi, mnogo vas volim kao par. Molila sam mog brata, koji je psiholog, i koji je završio sve moguće specijalizacije u Nemačkoj, a načelnik je u poznatoj klinici u Minhenu, da pogleda vaše klipove od prošle godine, i da mi da mišljenje, zašto takvo vređanje kada se vidi da jedno drugo volite. To sam ga molila odmah po završetku, i pre par dana je došao iz Nemačke i sve mi je objasnio - piše gledateljka i nastavlja rečima brata psihologa, kako tvrdi:

Mina Vrbaški
foto: Printskrin/Instagram

- Specifičnost okolnosti u kojima borave, i pitanja koja im postavljaju voditelji, više su bila gde oni svađaju, nego ona gde se maze, ljube. Negativna energija je izbijala iz njih, oni su tako reagovali i vređali jedno drugo. Što se tiče Filipa Cara, rekao je da više nego iskren, da ima dobru dušu, da je bolesno emotivan, ali i brz, i da ga ta brzina košta, naročito u vašoj vezi. Kaže da osobe koje su iskrene kao Filip dolaze u tu fazu, da zbog iskrenosti i poštenja, pucaju i ne biraju reči. Mina, što se tiče tebe, rekao je da fizički izgledaš fenomenalno, da si dobra osoba, ali da svoje emocije ne znaš da kontrolišeš, da voliš da teraš inat. Rekao mi je da je svakom muškarcu, pa i Filipu, teško da pređe preko tvoje prošlosti, a dodatno je poljuljan kad si otišla kod Tomovića, pa posle sa Franom i Mišelom, a on sa Sanjom iz inata zbog tebe - poručuje gledateljka u pismu, prenosi Pink.rs

Mina Vrbaški
foto: Printscreen/Ami Dži šou

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:05

OVO JE NAJJAČA EKIPA I NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA! Mina u društvu Majinog bivšeg dečka, objavila snimak i poslala OVU PORUKU!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track