NIJE ZALJUBLJEN U DALILU! Bivša devojka Filipa Cara raskrinkala NJEGOV PAKLENI PLAN: On tako sa svakom devojkom!
Foto: Damir Dervišagić

biće pakleno

NIJE ZALJUBLJEN U DALILU! Bivša devojka Filipa Cara raskrinkala NJEGOV PAKLENI PLAN: On tako sa svakom devojkom!

Rijaliti -

Maja Marinković trebalo bi uskoro da postane učesnica "Zadruge 5", a tim povodom prokomentarisala je odnos Filipa Cara, inače njenog bivšeg dečka, i udate Dalile Dragojević i najavila haos.

- Moj ulazak će se moguće uskoro desiti. Ostaće to za sad neka mala misterija. Kada budem zakoračila u Belu kuću, menja se cela priča. Promeniće se cela priča u drugom smeru. Kad mačke nema miševi kolo vode, a ovog put su se miševi baš opustili i treba im onako malo da se dovedu u red. Miš je Dalila, glomazni miš, to još nismo imali prilike da vidimo na našoj sceni... Ona je pacov. Ona me danima provlači u lošem kontekstu. Poznajemo se od "Zadruge 3". Imale smo zajedničkog dečka, Mladena Vuletića, ona vuče od tada komplekse, ženska sujeta jer smo nas dvoje ostali u dobrim odnosima. A sada je to Car... - započela je starleta za Republiku.

Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Pink

- Ja nisam neko ko puca iz prazne puške. Ja reagujem onako kako osetim, ne plašim se da ću izgubiti honorar u tim trenucima. Ja sam pravila raznorazne greške, ali to ne može da se poredi sa onim što ona, kao udata žena, radi na pola metara od svog muža. Prema Dejanu se ponaša bezosećajno, kao da je monstrum, ne kao da je, nego Dalila je monstrum - dodala je Maja, pa otkrila šta misli o odnosu Cara i Dalile.

- Mislila sam u početku da je rijaliti igra, ali žena ne bi sebe toliko spustila da se nije zaljubila. Car se nije zaljubio, njemu je to zanimljivo, jer on voli sve što je komplikovano, zamršeno, neosvojivo. Kada osvoji, on se samo šalta dalje. Car je inteligentan dečko koji odlično vidi neke stvari i po Dejanovom primeru vidi kako je Deki prošao i neće to sebi dozvoliti.

Maja je otkrila i da je sa Stanijom Dobrojević spremila pakleni plan za zlazak u "Zadrugu".

- Ne bih tu mnogo da otkrivam, ali bih volela da vidite kada sporvedem u delo.

Filip Car
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/republila.rs

Bonus video:

00:11

MOLIM FANATIKE DA PRESTANU DA MI PIŠU NA KUĆNU ADRESU: Mina Vrbaški JAVNO SPALILA pismo u kome se pominje Car

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track