MAJA MARINKOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Pred milionima otkrila da je bila u vezi sa MLADENOM VULETIĆEM: Veće dno od Dalile ne postoji!
Foto: Printscreen/PINK, Damir Dervišagić

HAOS U NAJAVI

MAJA MARINKOVIĆ STIGLA U ŠIMANOVCE! Pred milionima otkrila da je bila u vezi sa MLADENOM VULETIĆEM: Veće dno od Dalile ne postoji!

Rijaliti -

Maja Marinković stigla je u studio u Šimanovcima, a tom prilikom odmah je oplela po Dalili Dragojević.

Maja Marinković
foto: Printscreen/PINK

"Pratim sve što se dešava, ovo se ne propušta. Dosta sam komentarisala, ja sam bila jedna od tih koja je pravila gluposti u rijalitiju, ali ovakva situacija se još uvek nije desila. Dalila je meni moralisala, a ispala je najgora. Ovo je prava ona. Meni je žao Dejana, ja ne mogu da moraliušem, ali ja sam bila slobodna kada sam radila neke stvari", rekla je Maja i dodala da li bi se desilo nešto kada bi ušla u Zadrugu:

"Što se tiče našeg odnosa, mi smo bili prijatelji, posle smo ušli u vezu, ja sam se zaljubila u njega. Bili smo nerazdvojni, on me je prodao me je za sitno. On je dopustio da se sve to dogodi. Sandru je izgustirao za par dana, ako se bude desio moj ulazak pozabaviću se malo ozbiljnije tim osobama. Dalila je pokušavala da me ponizi da bi ispala veća u njegovim očima. Ona je pokazala samo ljubomoru prema meni. Ja je nisam komentarisala dok nije uzimala moje ime u negativnom kontekstu. Žena je dno dna, veće dno od Dalile ne postoji", rekla je Maja.

Maja Marinković
foto: Printscreen/PINK

"Mladen Vuletić i ja smo bili zajedno, posle Zadruge 2, a on je Dalilin bivši. Ne znam da li je ovo osveta, ne mislim da je ona ušla u odnos sa Filipom zbog osvete. Mislim da je ona odlepila za Filipom, ona traži Mladena u njemu. Ona se "loži" na takve muškarce. Mislim da se zaljubila, a Filipu je to bilo iskustvo zato što je to bila "zabranjena ljubav", mislim da će on izgustirati to ubrzo", rekla je Maja.

- Što se Karića tiče, on da je hteo da učestvuje u toj Dalilinoj igrici u "Zadruzi 3"... Njoj se dopao Stefan. Ona bi brak još tad rasturila zbog njega i to je 100% tako. Mislim da je Stefana gledala uvek na drugačiji način. Caru baš smeta Stefan, uvek joj to prebaci. Da je Dejana toliko volela, ne bi se ništa ovo desilo - istakla je Maja.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:08

Da li Maja ulazi u Zadrugu? Aleksandra Subotić uživo odgovarala na PITANJA FANOVA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track