ROKAJ SVINJE! Nakon žestokog okršaja DEJANA I CARA oglasio se i David Dragojević: Jakom porukom još jednom PODRŽAO BRATA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Zadruga

OGLASIO SE

ROKAJ SVINJE! Nakon žestokog okršaja DEJANA I CARA oglasio se i David Dragojević: Jakom porukom još jednom PODRŽAO BRATA! (FOTO)

Rijaliti -

U toku prethodne noći došlo je do žestokog sukoba između Dejana Dragojevića i dečka njegove, i dalje zakonite supruge, Dalile Dragojević, Filipa Cara. Do ovog sukoba je došlo, kada su Dejan i Filip jedan drugom sasuli sve u lice što misle.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

Naime, Filip je upućivao niz uvreda na njegov račun, pa je Dejan uzvraćao uvrede i tom prilikom izjavio:

- Kad kolegenica padne u depresiju pošaljite mi poruku, ja ću vam pomoći, da vi ne bi morali da je vučete. Kad bude izdrndao drugo, poživećete isto što i sa bivšim momcima... Je l' ona stalak za lakat? Rekao je da bi te istetovirao samo iz poštovanja... Pamtim vaša reči kao i nedela... Pao ti je kapak, ne spuštaj roletne. Vašu krmeću glavu ću da komentarišem kad ti stave jabuku u usta - pričao je Dragojević.

Dejan Dragojević
foto: Pritnscreen

Tom prilikom, na svom Instagram profilu oglasio se Dejanov rođeni brat, David Dragojević koji, u periodu iza nas, podržava svog brata i putem gorepomenute društvene mreže pruža nesebičnu podršku svom bratu. On je okačio crnu fotografiju na kojoj je pisalo:

- Junac, rokaj svinje dok su u blatu - napisao je David, pa je uz to zakačio i pesmu Miloša Bojanića ''Kućo moja''.

David Dragojević
foto: Printskrin/Instagram

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:14

KORAĆEVA I DAVID PONOVO OČI U OČI! Nakon raskida PRVI PUT sedeli za istim stolom, a evo šta je Dragojević radio!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track