HOĆEŠ DA KRENEM DA NABRAJAM SVE DALILINE PARTNERE? Miljana zapretila Dragojevićki, priredila joj HLADAN TUŠ! (VIDEO)
Foto: Pritnscreen

bez pardona

HOĆEŠ DA KRENEM DA NABRAJAM SVE DALILINE PARTNERE? Miljana zapretila Dragojevićki, priredila joj HLADAN TUŠ! (VIDEO)

Rijaliti -

U toku izbora za najvećeg lažnog moralistu u Beloj kući zadrugari redom ustaju i komentarišu svoje cimere, te ne štede reči.

- Lažno moralisanje je to kad si u braku sa nekom osobom, a suzdržavaš se da vodiš ljubav sa njim, a uporedo nađeš švalera u kući, mužu prebacuješ Staniju, da bi prekriva svoja nedela. Slažem se sa izlaganjem Mikija Đuričića - počela je Miljana.

Miljana Kulić
foto: Pritnscreen

- Ti si ispala nemoralnija, ne možeš tvrditi da voliš majku najviše na svetu, a udaraš je na televiziji - ubacio se Car.

- Dobro, neko majku pošalje u ludnicu. Znaš, Dalila, šta si bila u prošlosti, o tvojoj biografiji najbolje zna Dejan, zna Mc Dado. Ja sam vodila ljubav u rijalitiju, za sedam godina sam imala tri momka, računajući i Danijela, sa kojim sam bila da bih izazvala reakciju ovog čoveka (Zolu). Inteligentna jesam, pametna nisam. Hoćeš da kreneš da nabrajamo Daliline rijaliti partnere? Nisi obavešten! Pozdrav za Mc Dada i Davida Dragojevića, koji se prvi dopadao Dalili, pa je onda došao brat - nastavila je Kulićeva.

Kurir.rs/I.B.

Bonus video:

00:14

KO JE OVDE BEBA? Ceca Ražnatović PODETINJILA, otišla sa malim Željkom u igraonicu, ne zna se ko je RADOSNIJI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track