MAJA ISPROZIVALA BIVŠE MOMKE ZAPUŠILA USTA CARU I JANJUŠU: Ne zna se ko je veći FOLIRANT! A njemu je Marinkovićeva i dalje u GLAVI
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

HIT

MAJA ISPROZIVALA BIVŠE MOMKE ZAPUŠILA USTA CARU I JANJUŠU: Ne zna se ko je veći FOLIRANT! A njemu je Marinkovićeva i dalje u GLAVI

Rijaliti -

Marko Janjušević Janjuš izazvao je pravu pometnju tokom podele budžeta, a tom prilikom je Maja Marinković isprozivala bivše momke.

- Naredni veliki budžet ide za Sandru Čaprić. Ona je osoba sa kojom u poslednje vreme provodim dosta vremena, ona je jedina sa kojom bih ja mogao da budem u vezi, kada bih bio u vezi. Uvek sam govorio da Ana Korać, Šopićka, meni niko nije bio draži i bitniji od Maje, niti će ko moći da se poredi sa njom, dok se ne zaljubim. Ti si meni Majo bila van svih konkurencija. O Čaprićki mislim da bi sam sa njom bio u vezi. Ona i ja smo pričali dosta, jednostavno ima i ona dosta problema, ali naš odnos koji bih možda nastavio je poremetila Maja Marinkovič. U tebi sam video nešto što može da se desi, ali kada vidim nju,meni se dešavaju ozbiljni fleševi. Najdraža si mi, ali razumi me, Maja je... Provodićemo vreme ako budeš htela to i dalje- rekao je Janjuš.

Došlo je vreme da Filip Car dobije budžet i komentar od Janjuša, bivšeg druga sa kojim je zaratio zbog Maje Marinković.

- Srednji budžet ide Filipu. Ne mogu da mu dam mali, ne mogu da mu dam veliki. Pričali smo šta je sve bilo. Nema potrebe da ponavljam, Filip je mogao da skonta šta i kako. Ja mnogo gotivim njegovu mamu. Nas odnos su pokvarile žene, tj. ne žene, nego mi muškarci. Želim da funkcionišem normalno ovde i sa Majom, i sa tobom, jer mene interesuje samo moja ćerka Kruna. Filipe, pogrešio si u nekim stvarima. Funkcionisali smo kao drugovi. Desilo se šta se desilo. Do kraja rijalitija će ti biti sve teže i teže, a to ne bih voleo. Znaš i sam koji si put izabrao. Nekad se desi mirna luka, nekad haos. Od mene nećeš imati prozivke. Pozdrav za tvoju mamu i familiju, mi se gotivimo. Ne budeš li našao neki svoj mir, samo ćeš njima prouzrokovati da im bude loše - pričao je Janjuš.

Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen

- Do našeg razgovora još uvek nije došlo. Ne mogu ni sa kim da razgovoram gde ne mogu da dam ruku. Voleo bih da ako sa tobom popričam, ako budemo sedeli, jahali zajedno... - rekao je Car.

- Ovde se ne zna ko više folira i laže u ovom odnosu, ali doći će Milan večeras - ubacila se Maja.

- U ovom trenutku nisam mogao da dam veliki budžet. A opet nisam mogao i mali - rekao je Janjuš.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track