DALILINA ŠOK ISPOVEST! Mujićeva otkrila da li i dalje VOLI Cara, Filip skočio kao OPAREN, ona odbrusila: NAJGORI SI, STIDI SE!
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

DALILINA ŠOK ISPOVEST! Mujićeva otkrila da li i dalje VOLI Cara, Filip skočio kao OPAREN, ona odbrusila: NAJGORI SI, STIDI SE!

Rijaliti -

Dalila Dragojević otkrila je pred svima da li i dalje voli Filip Cara, on je odmah reagovao.

- Je li realno da ti još uvek voliš Cara - glasilo je pitanje.

- Realno je...Kad vratim film aj ne mogu da verujemd a se ovo sve izdešavalo. Ja kad šetam po kući zamislim se kao da smo u vezi, pa se onda setim da nismo...Eto, ja doživaljvam svaki put kad prekinem neki odnos, da sam loš čovek i tako dalje. Šta si mi zamerao? - rekla je Dalila.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Karića, Osmakčića i još mnogo stavri. Jel sam ti govorio da si bezobrazna da si loš čovek? Pa šta je onda problem, kad sam ti ja to rekao i kad smo bili u vezi - rekao je Car.

- Pomisli kako je onda Dejanu, kad ste bili pet godina. Što su radili Dejanu, vratilo se njima - ubacio se Mića.

Koliko te je smorilo da juriš za naočare za mesečnicu, a on se*s sa Majom? - glasilo je pitanje.

- Nisam znala za se*s. Ja sam u utorak išla i trebalo je da počne od srede. Drvo je reklo da će da mi ispui zadatak, ali svkao jutro da mu donosim doručak u izolaciju. Ja sam prihvatila, međutim u utorak se desilo to što se desilo, a zamislite da mi niko nije rekao i da sam odnela doručak misleći da se ništa ne dešava. Bolje ovako, pa se nije desio zadatak - rekla je Dalila.

- Ovo su monstruozne stvari, iživljavanje Dalile i Cara na Dejana, isto mi je ružno što ti dobacuješ. Ona je tražila naočare dok ste se vi je*ali, devojka je otišla jer je mislila da je voliš. to što se ona iživljavala, ne opravdava njega. U trenutcima kad je Dalili loše i kad je doživela nešto slično, ne mogu da pričam drugačije. Najgori su bila prema Dejanu, Filip je najgori bio prema Maji, jer je ušao u vezu sa Čaprićkom, sledeća je Dalila. Ređao sam ih po stepenu jadnosti - ubacio se Marko.

Filip Car, Dalila Dragojević
foto: Printscreen/Pink

- Zamisli ja pričam o poklonu, a čovek ima se*s... Fuj - nastavila je Dragojevićka.

- Meni je Dalila u određenim situacijama ogavna. Sad je iskreno pričala o svojoj emociji i sad mi je žao. To što je ispala go*no prema Dejanu, ne opravdava nas da budemo go*no prema njoj - dodao je Đedović.

- Ti u ovom odnosu si ispao najgori, ja sam tamo, a ti ovde. Treba da te bude sramota. Dve noći sam planirala šta da ti uzmem - govorila je Dalila.

- Ja sam planirao svašta - nastavio je on.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track