DA SAM HTELA DA BUDEM SA JANJUŠEM, BILA BIH! Maja otkrila ko je NAJGORI u krevetu, a onda je Đedović ustao i RASKRINKAO nju i CARA
Foto: Printscreen/Zadruga

HAOS

DA SAM HTELA DA BUDEM SA JANJUŠEM, BILA BIH! Maja otkrila ko je NAJGORI u krevetu, a onda je Đedović ustao i RASKRINKAO nju i CARA

Rijaliti -

Voditelj je ušetao u Belu kuću i započeo emisiju "Gledanje klipova". Na samom početku pušten je snimak prepirke Filipa Cara i Maje Marinković koji je izazvao opštu pometnju u Beloj kući, a onda je ustao Đedović i raskrinkao je Maju.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

Maja je ustala da prokomentariše i kaže svoju stranu priče:

- Što se tiče klipa, ja sam jasno rekla. Rečenica vratićeš se ti svom lemuru, to znači baš ovo. Ja stvarno ne teram inat. Kad neko dobije štiklu sve bude dobro - ispričala je Maja.

- Ti si mu prišla u sobi i rekla da ne želiš komunikaciju sa njim - rekao je Đedović.

- Ja sve vidim, treba da vidim šta ja osećam - rekao je Filip.

- Ja da sam hteo da budem sa njom u hotelu mogao bih, veruj mi - rekao je Janjuš.

Maja Marinković, Filip Car
foto: Printscreen/Zadruga

- Ja sam danas pričao sa njima. Nisu mi jasne Majine i Filipove reakcije, prvo Maja ne reaguje na to što Filip kaže da voli Dalilu, a Janjuša bi grebala do koštane srži. Premalo vremena je prošla da ona nekome oprosti, ja sam njoj rekao da ne ulazi ni sa kim u odnos - pričao je Marko Đedović.

- Kada je bilo poređenje ko je najbolji u se*su stavila sam ga na treće mesto jer sam bila iznervirana. Ja nemam potrebu da budem sa Janjušem, da sam htela mogla sam - priznala je Maja.

- Moja sestra ne daje izjave nikome. Znam da nikome nije dala intervju - rekao je Car.

- Pola nisam gledala jer sam se iznervirala. Sve ovo što je rekao laže. Dokaz je sve što se izdešavalo, čak je i Dalila provalila odmah.

- Ovde ima dosta inteligentnih ljudi, koji kapiraju o čemu se radi. Ne možeš da pričaš šlagere tek tako. Car sve što je rekao nema veze sa mozgom - smejao se Mića.

- Dok Maje te proradilo nešto, ti voliš malo da je*eš i gotovo. Meni ništa nije jasno. Meni je Janjuš rekao da on tera inat sa Čaprić. Oni se takmiče, a ćute kao niko. Što se ne smuvaju, svi kao pi*ke ćute - rekao je Đedović.

- Ja kad sam ušao, rekao sam da mi je svejedno, imao sam ovde izlaganja, ne interesuje me bilo šta - pričao je Janjuš.

- Ako je to tako, ja bih to volela, ne znam što je rečeno da sam poremetila njihov odnos, i zato ona nije omiljena - ubacila se Maja.

- Moje mišljenje, Maja je ušla ovde da tera Caru inat sa mnom, a kada je videla da to ne može, da je ispao loš onda ne - rekao je Janjuš.

- Ja mogu sa njim da budem da mogu - rekla je Maja.

Kurir.rs/M.M.

Bonus video:

01:43

NABOLA GA PESNICOM U GLAVU! Maja Marinković KONAČNO OTKRILA povod tuče sa Filipom Carem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track