DALILA NA KRV I NOŽ SA REŠIĆEVOM: Vaćarila si se sa Dejanom dok smo bili u BRAKU, stavio ti je ruku na D*PE! ŽESTOK NAPAD (VIDEO)
Foto: Printscreen

LJUTA

DALILA NA KRV I NOŽ SA REŠIĆEVOM: Vaćarila si se sa Dejanom dok smo bili u BRAKU, stavio ti je ruku na D*PE! ŽESTOK NAPAD (VIDEO)

Rijaliti -

Rijaliti učesnici glasali su za osobu koja ima najgore namere, a na redu je bila Sandra Rešić.

Rešićeva je tom prilikom potkačila Dalilu Mujić, a svima je poznato da je Sandra uvek bila tu za Dejana kada ga je Dalila napustila.

Dalila Dragojević, Sandra Rešić
foto: Printscreen

- Na prvom mestu Dalila Dragojević. Prema meni je ispala zlonamerna i kvarna, pred kraj igre istine, napala me je četiri puta. Nisam je nazvala pogrdnim imenima i govila kako je ona ne znam šta radila. Počela sam da je osuđujem kad je krenula katastrofalno da se ponaša prema Dejanu. Prvi put u životu sam videla da kad nekog povređuje da se sladi. Ne mislim da je loš čovek, ali da ima zlunamernu crtu, pogotovo prema meni -pričala je Sandra.

- Kao i ti, nisi ti ni malo simpatična. U depri si dok vadiš druge iz depre. Situacija te izvlači da ne budeš ono što si bila prethodne sezone. Ne možeš da komentarišeš druge, a da ne počneš od sebe. Ti si se toliko zaljubila da tvoja zaljubljenost prelazi u ličnu frustraciju - odbrusila je Dalila.

Dalila Dragojević, Sandra Rešić
foto: Printscreen

- Druga osoba je Milica Veselinović, videla sam više puta kad je Mensur u pitanju ne znaš da staneš, ni kad vidiš da ne može više. Filip Car prema Dalili, drugačije bi bilo da je rekao kad je osetio u utorak - nastavila je Rešićeva.

- Isfrustrirana si jer si zaljubljena u Dejana. Vaćarili ste se dok je još bio u braku, kao što se sad vaćarite - dobacila je Dalila.

- Sandra je sa mnom od početka i uvek ćemo se grliti - dobacio je Dejan.

- Stavljao joj je ruku na d*pe i onda drugastvo, kao sa ovom što se vuče po garderoberu - rekla je Dalila.

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:14

DALILA, DEJAN I ALEKSANDRA UHVAĆENI ZAJEDNO: Subotićeva se druži sa bratom bivšeg dečka, a šuška se i da će svi zajedno u RIJALITI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track