OD VELIKOG BRATA DO ZADRUGE! RIJALITI ZVEZDE VOLE DA ŠARAJU: Jedna abortirala dete ljubavnika, a on platio ženi 130.000 zbog AFERE
Foto: Printscreen/Instagram, Ana Paunković, Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

SVI DETALJI

OD VELIKOG BRATA DO ZADRUGE! RIJALITI ZVEZDE VOLE DA ŠARAJU: Jedna abortirala dete ljubavnika, a on platio ženi 130.000 zbog AFERE

Rijaliti -

Rijaliti svet vrvi od preljuba, a prva javna se desila 2011. godine u "Velikom bratu" kada je Marijana Čvljak prevarila supruga sa tadašnjim učesnikom Nikolom Nemeševićem.

Poslednja javna prevara koju su gledaoci imali priliku da posmatraju jeste Dalilina, kada je prevarila muža Dejana Dragojevića sa Filipom Carem. Ovo su najpoznatije ljubavne rijaliti afere koje će se dugo prepričavati.

rijaliti, Zadruga 5
foto: Printscreen

Marijana Čvrljak i Nikola Nemešević Nemeš

Zaljubili su se kući "Velikog brata" 2011, a Marijana je tad bila u braku. Pred kamerama su imali i seks, što je uzburkalo javnost. Prekidali su i mirili se, pre četiri godine su se i venčali, no nakon osam meseci ipak su se razveli. Nakon toga Nemeš se vratio u rodni Beograd i posvetio karijeri.

Marijana Čvrljak
foto: Pritnscreen YT

Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović

U odnos dvoje supružnika koji su se rastali u ljubavi pre ulaska pevača u Belu kuću, umešala se mlada Luna Đogani. Luna i Sloba krili su svoju ljubav, pa su na kraju podlegli pritisku i uplovili u romansu, dok je Kija to sve posmatrala od kuće. Ipak, kasnije je i sama postala učesnica rijalitija, gde je priznala da i dalje voli muža, a na kraju je odnela i pobedu.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Youtube

Tara Simov i Nenad Aleksić Ša

Tara je javno priznala svoje emocije tada oženjenom reperu, koji je poklekao i pred kamerama prevario suprugu. Njih dvoje imali su buran odnos, svađali se, mirili i van rijalitija, da bi na kraju sve puklo, i brak Ivane Aleksić i Nenada, ali i ljubav Tare i Ša. Jednom prilikom Ša je istakao da je zbog javne prevare morao supruzi da isplati 130.000 evra.

Nenad Aleksić Ša, Tara Simov
foto: Printscreen

Ivan Gavrilović

Poznati pevač i rijaliti učesnik u "Parovima" je upoznao Milijanu Bogdanović koja je prethodno bila u vezi sa znatno starijim čovekom. Ivan se zaljubio u Milijanu koja mu je pružila, kako je rekao, sve ono što mu je u braku falilo, pa se posle 20 godina pevač zbog nje razveo i sada uživa u ljubavi sa rijaliti koleginicom.

Ivan Gavrilović
foto: Printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

Dalila Dragojević ostavila je javno pred kamerama svog još uvek zakonitog supruga Dejana i to zbog Filipa Cara. Svakodnevno u rijalitiju mogu da se isprate njihovi ljubavni brodolomi koji potresaju čitav region. Dalila je na kraju "dobila korpu" kada je u rijaliti ušla Maja Marinković koja je još prvo veče osvojila Filipa.

Dalila Dragojević
foto: Printscreen

Maja Marinković i Marko Janjušević

Poznati košarkaš je još u prvoj sezoni zbog kratke ljubavne afere sa Anom Korać pobegao iz rijalitija, a tada se zbog Marinkovićeve razveo. Nakon finala, Maja i Janjuš su nastavili svoju vezu koja je bila veoma burna i opstala tokom četvrte sezone rijalitija. Janjuš je optužio Maju da ga je uslovljavala, napadala makazama, ali i da je zvala njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević. Rat među njima i dalje bukti, a kap koja je prelila času je Majin abortus.

Maja Marinković, Marko Janjušević Janjuš
foto: Printscreen/PINK

Dragana Mitar i Edo Fetić

U trećoj sezoni “Zadruge” ovu ulogu preljubnika preuzeli su Dragana Mitar, koja je bila u procesu razvoda sa Sinišom Dragutinovićem, a ujedno u vezi sa Edisom Fetićem, koji je, takođe, bio u braku sa Zilhom Fetić. Tu se na kratko umešao i Vladimir Tomović. Ni ta ljubav nije potrajala jer se Dragana razvela, kao i Edo, a njih dvoje sada su ponovo u ljubavi.

Edis Fetić, Dragana Mitar
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

16:13

Brak im nije vredeo pi*ljivog boba! Saška Karan OTKRILA šta je videla pre KRAHA ljubavi Dalile i Dejana

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja