IVAN GAVRILOVIĆ RASKINUO SA DEVOJKOM?! Pevač se zbog nje RAZVEO od supruge, a OVAJ detalj otkriva kakvo je stanje u njihovoj VEZI?
Foto: Kurir

ŠOK

IVAN GAVRILOVIĆ RASKINUO SA DEVOJKOM?! Pevač se zbog nje RAZVEO od supruge, a OVAJ detalj otkriva kakvo je stanje u njihovoj VEZI?

Rijaliti -

Sudeći po aktivnostima na društvenim mrežama, izgleda da Ivanu Gavriloviću i njegovoj devojci, učesnici "Parova" ne cvetaju ruže.

Ivan Gavrilović
foto: Ana Paunković

Bivša učesnica rijalitija "Parovi", već neko vreme se ne oglašava po pitanju svoje veze sa Ivanom Gavrilovićem koji je javno prevario svoju suprugu sa njom.

Milijana Bogdanović
foto: Printskrin/Instagram

S obzirom na to da već duže vreme nije poznato da li su Ivan Gavrilović i Milijana zajedno, njena najnovija objava na društvenoj mreži Instagram je sve zaintrigirala. Naime, bivša učesnica rijalitija je objavila da je tužna, a može da se nagađa zbog čega.

- Je l vas boli nešto? Da, duša... - napisala je ona.

Podsetimo, bivša učesnica rijalitija "Parovi" već neko vreme se ne oglašava po pitanju svoje veze sa Ivanom Gavrilovićem, a zajedničkih fotografija je sve manje i to govori da im definitivno ne cvetaju ruže.

Pevač nije obrisao zajedničke fotografije sa svojom izabranicom sa Instagrama, a poslednja zajednička fotka objavljena je pre dva meseca.

Ivan Gavrilović
foto: Kurir

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

06:56

ISPLIVALA ISTINA O PRAVOM ODNOSU IVANA MARINKOVIĆA SA VERENICOM? Prijatelj izneo skandalozne tvrdnje o KRVAVOJ TUČI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track