DEJAN PREKLINJE DA MU U ZADRUGU DOVEDU HODŽU?! Želi zajedno s njim da KLANJA i moli Alaha samo jednu stvar
Foto: Sonja Spasić, Shutterstock

ipak promenio veru

DEJAN PREKLINJE DA MU U ZADRUGU DOVEDU HODŽU?! Želi zajedno s njim da KLANJA i moli Alaha samo jednu stvar

Rijaliti -

Dejan Dragojević navodno je tražio da mu tajno dovedu hodžu u „Zadrugu 5". Učesnik rijalitija, koji je zbog Dalile navodno promenio veru i prešao u islam, veruje da će molitvom vratiti suprugu, koja ga je prevarila sa Filipom Carem. U delu dvorišta za koji je mislio da kamere ne snimaju Dragojević se poverio Marku Đedoviću da bi voleo da se što pre vidi sa hodžom!

Dejan Dragojević, Dalila Dragojević, Filip Car
foto: Printscreen/Instagram, Printscreen/Zadruga

- Ne znam šta da radim... Moram da se pomirim sa Dalilom, shvatio sam da je i dalje volim i da ne mogu bez nje! Želim da se što pre vidim sa hodžom! Ne mora niko da zna, samo neka mi ga dovedu. Moliću se s njim da mi se vrati moja Dalila - rekao je Dejan, a Marko mu je kratko odgovorio: Ne znam koliko će ti to pomoći, ali probaj...

Ovim je Dejan navodno potvrdio saznanja da je zbog Dalile postao musliman! To je za nedavno izjavila njegova komšinica iz Gornjeg Šepka.

- Dejan, srce moje, uzeo je našu veru, išao u džamiju, učio Kuran, klanjao, postio ramazan, sve živo... Duša moja, da ga tako prevari. A Dejan je sve primio zbog nje, a ona tako... - govorila je komšinica Fatija za Kurir.

Dalila i Car hoće da se pomire!? Ne pokušava samo Dejan da vrati Dalilu već i njen ljubavnik Filip Car! Momak iz Crikvenice poverio se prijateljima u Zadruzi" da priželjkuje pomirenje sa bosanskom starletom. - Siguran sam da bi naša veza uspela, da bismo se venčali i imali decu, samo da nismo bili u "Zadruzi". "Ubili" su nas komentari i pritisak javnosti. Ni prema jednoj ženi nisam gajio jače emocije! Drugačija je od svih mojih bivših - rekao je Car, a gotovo u isto vreme i Dalila je cimerima govorila da nije prebolela ljubavnika.

- Prešla bih Filipu preko seksa s Majom! Slaba sam na njega, ne mogu da zaboravim kako nam je bilo lepo...

Amidži šou, Filip Car, Dalila Dragojević
foto: screenshot Pink tv

kurir.rs/informer

Bonus video:

00:14

DALILA I DEJAN ĆE MORATI BEZ JEDNOG U ZADRUZI 5: Dragojevići ulaze u rijaliti, a evo od koga su se OPROSTILI! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track