BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE TVRDI DA JE PREVAREN: Ani Jovanović oprostio sam aferu na Zlatiboru, dao joj 7.000 €, a ona ušla u RIJALITI
Foto: Printscreen

IZNEO SVE DETALJE

BIVŠI DEČKO ZADRUGARKE TVRDI DA JE PREVAREN: Ani Jovanović oprostio sam aferu na Zlatiboru, dao joj 7.000 €, a ona ušla u RIJALITI

Rijaliti -

Bivši dečko nove zadrugarke Ane Jovanović, Nikola tvrdi da mu ona duguje 7.000 evra.

Mladi biznismen iz Beograda kaže da mu je devojka bila neverna i da ga je ostavila zbog rijalitija, navodi Informer.

Ana Jovanović
foto: Printscreen/Pink

- Bili smo zajedno pet godina. Veza nam je bila turbulentna, čak sam joj oprostio i prevaru! Bila je sa drugim na Zlatiboru i molila me da joj oprostim. Prešao sam preko toga, a sad me je ostavila zbog "Zadruge" - započinje priču Nikola i otkriva kako ga je Ana prevarila i novčano:

- Odlučili smo da pokrenemo zajednički biznis. Otvorio sam joj kozmetički salon. Dogovor je bio da ona radi, a ja da finansiram sve, pa da delimo zaradu. Međutim, ona je odlučila da uđe u rijaliti i raskinuli smo. Rekla je da mi neće vratiti novac jer se salon vodi na njeno ime i da mogu da zaboravim na 7.000 evra koje sam joj dao. Ona je jedan ozbiljan prevarant i manipulator!

Anin bivši dečko Nikola tvrdi da je zadrugarku spasao sa ulice

- Roditelji su je ostavili samu sa 14 godina! Ne znam šta je sa njima... Nas dvoje smo se najpre družili, a kasnije smo ušli u vezu i počeli da živimo zajedno u mojoj kući. Pričala je da sam joj sve u životu jer sam joj pomogao kada niko drugi nije, a sad mi tako vraća - kaže on.

Ana Jovanović
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

15:03

NOV SRPSKI RIJALITI KAKAV JOŠ NISMO VIDELI! Jelena OTKRILA ŠTA NAS OČEKUJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track